Opiskelijatöihin.fi

Opset Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 19.9.2019

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
1.10.2019

Palkkaus
TES

Haku päättyy
19.9.2019

Työpaikan lähiosoite
Länsikatu 15 80110, Joensuu

Lisätietoja antaa
Mari Räty puh. 040 6822 135

Myyntineuvottelijoita iltavuoroon Joensuuhun

Työtehtävän kuvaus Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Joensuussa OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiakaspalvelutehtävien osalta.

Meillä Joensuussa on jo lähes 80 opsetlaista, jotka työskentelevät erilaisissa asiakaspalvelun ja myynnin projekteissa, joissa työkaluinamme toimivat niin puhelin kuin muutkin sähköisen viestinnän välineet.
Vahvistamme nyt Opsetin tiimiä uusilla, myyntihenkisillä myyntineuvottelijoilla, jotka tulevat hoitamaan OP Ryhmän henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin liittyvää kokonaisvaltaista myyntiä ja asiakaspalvelua puhelimessa, sekä juurikin niissä muissa sähköisissä kanavissa.

Tehtävässä kartoitat asiakkaiden pankki- ja vakuutuspalvelutarpeita, teet rohkeasti ratkaisuesityksiä, sekä myyt uusia palveluita.
Kyseessä on kolmen kuukauden projekti.

Meillä viihdyt ja pärjäät kun olet motivoitunut asiakaspalvelutyöhön, olet työotteeltasi tavoitteellinen, haluat kehittää myyntitaitojasi, ja sinulta löytyy rohkeaa palveluasennetta, hyvät vuorovaikutustaidot sekä tiimityötaidot. Tehtävässä käytetään useita eri järjestelmiä, joten olet näppärä erilaisten ohjelmien ja sovellusten kanssa. Käytät sujuvasti suomen kieltä niin kirjallisesti kuin suullisestikin, eikä haittaa vaikka osaisit myös englantia ja ruotsia. Aikaisempi asiakaspalvelun tai myynnin kokemus on aina plussaa, samoin pankki- ja vakuutusalan tuntemus, vaikkakaan nämä eivät ole pakollisia.

Projekti alkaa 1.10.2019 ja kestää joulukuun loppuun saakka. Työvuorot sijoittuvat arki-iltoihin klo 16:00-20:30 väliselle ajalle.

Työtunteja on tarjolla noin 12 h/vko, ja pyrimme suunnittelemaan työvuorot joustavasti elämäntilanteesi mukaan. Viihtyisät ja modernit työtilamme sijaitsevat Joensuun Tiedepuistossa.
Meillä pääset tutustumaan finanssialan mielenkiintoisiin palveluihin!

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 19.9. mennessä. Kontaktoimme ja haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.
https://opset.fi/tyopaikka/myyntineuvottelijoita-iltavuoroon-joensuuhun/

Kaipaatko lisätietoa?
Voit soittaa tiimin esimiehelle: Mari Räty puh. 040 6822 135, tai laittaa sähköpostia Opsetin rekrytoijille: opset.rekrytointi@op.fi

Tehtävään valituille henkilöille teetetään finanssialan taustatarkistukset: luottotiedot ja huumausainetesti.

Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.​
Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen.
Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.​

Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa, sekä Vaasassa.​

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. ​
Www

https://opset.fi/tyopaikka/myyntineuvottelijoita-iltavuoroon-joensuuhun/

Jaa ilmoitus