Opiskelijatöihin.fi

Sisua Digital

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 15.9.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
15.9.2019

Työpaikan lähiosoite
Keskuskatu 8 B 00100, Helsinki

Lisätietoja antaa
Anna Kerava / aTalent Recruiting, puh. 044 204 94 86

RPA Developer (2 paikkaa)

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Soveltuva tausta: Aiempaa työkokemusta ohjelmistokehityksestä ja/tai -robotiikasta
Työaika: 37,5 h/viikko
Toivottu aloitusajankohta: mahdollisimman pian
Työpaikan sijainti: Keskuskatu 8 B, 00100 Helsinki
Haku sulkeutuu: 15.9.2019

Sisua Digital oli tuomassa ohjelmistorobotiikkaa Suomeen vuonna 2014 ja olemme siitä asti toimineet ohjelmistorobotiikan pioneerina. Haluamme ymmärtää kunkin asiakkaan tarpeita ja kehittää heidän liiketoimintaprosessejaan. Viimeisen viiden vuoden aikana olemme tehneet ohjelmistorobotiikan käynnistys- ja ylläpitoprojekteja yli 60 asiakkaan kanssa sekä Suomessa että ulkomailla. Uuden rahoituksen myötä haemme kasvua sekä Suomessa että kansainvälisesti; Tällä hetkellä toimimme Suomen lisäksi Etelä-Amerikassa sekä Kaakkois-Aasiassa ja maailmanlaajuisesti meitä on jo lähes 30. Voit tutustua meihin sekä tavoitteisiimme tarkemmin osoitteessa https://www.sisuadigital.com.

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme tiimiimme uusia RPA-kehittäjiä asiakasprojektiemme toteutukseen. Meillä pääset oppimaan tietotyön automatisoinnin ammattilaisilta ja omalta osaltasi muovaamaan voimakkaasti kasvavaa ja kehittyvää ohjelmistorobotiikan liiketoimintaa!

RPA-kehittäjän roolissa pääset automatisoimaan asiakkaidemme liiketoimintaprosesseja. Pääasiallisia työtehtäviäsi ovat asiakasyritystemme prosessien analysointi ja mallinnus sekä automatisoitujen prosessien testaaminen, käyttöönotto ja ylläpito RPA-työkaluilla. Olet osa kasvavaa 15-henkistä Helsingin tiimiämme ja työskentelet aluksi kokeneemman kollegan työparina. Osaamisesi kasvaessa pääset ottamaan suurempaa vastuuta projektien toteutuksesta sekä uuden liiketoimintamme kehityksestä. Asiakasprojektimme vaihtelevat muutaman kuukauden käynnistysprojekteista jatkuvaan robotiikan ylläpitoon. Työskentelet osana asiakasyrityksen tiimiä heidän toimitiloissaan pääkaupunkiseudulla (tai etänä jos asiakas sijaitsee muualla Suomessa). Asiakkaitamme ovat niin pienyritykset, pörssiyhtiöt kuin julkishallintokin. Olemme toimineet mm. pankki-, energia, asunnonvälitys- sekä kuluttajatuotealoilla.

Alan edelläkävijänä meille on tärkeää, että pysymme teknisen kehityksen kärjessä, unohtamatta asiakaslähtöistä toimintatapaamme. Toivomme että olet myös itse kiinnostunut kehittämään omaa osaamistasi. Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus olla mukana uusien palveluiden konseptoinnissa ja kehittämisessä. Halutessasi voit myös ottaa suurempaa teknistä vastuuta asiakasprojekteissa tai lähteä projekteihin ulkomaille. Olemme päivittäin yhä enemmän tekemisissä koneoppimisen ja älykkään robotiikan kanssa, joten halutessasi pääset syventymään myös näihin osa-alueisiin. Tulevaisuudessa toivommekin näkevämme sinut keskeisessä roolissa viemässä älykästä robotiikkaa maailmalle, osaksi asiakkaidemme arkea!

Odotamme sinulta
- Olet kiinnostunut ohjelmistorobotiikasta ja mahdollisesti myös tekoälystä ja koneoppimisesta
- Sinulla on relevantti AMK- tai YO-tutkinto (esim. tietotekniikka, tietojenkäsittelytiede, matematiikka, automaatiotekniikka, informaatioverkostot, tuotantotalous, tietojohtaminen)
- Olet teknisesti suuntautunut ja sinulla on työkokemusta ohjelmoinnista ja tietojärjestelmistä
- Sujuvat suomen ja englannin kielen taidot

Katsomme eduksi:
- Aikaisemman kokemuksen ohjelmistorobotiikasta
- Kokemuksen testiautomaatiosta
- Osaamisen joistakin seuraavista: Python, SQL, .NET, C#
- Kokemuksen jostakin RPA-työkalusta, kuten esimerkiksi UiPath, BluePrism ja Robot Framework

Tarjoamme sinulle:
- Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ohjelmistorobotiikan, koneoppimisen ja tekoälyn parissa mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa Suomessa ja -ulkomailla
- Mielenkiintoisen työpaikan kasvuyrityksessä ja aidon mahdollisuuden jättää jälkesi niin työskentelytapoihin, työkulttuuriin kuin liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun
- Matalahierarkisen työyhteisön sekä osaavat ja kunnianhimoiset työkaverit
- Mukavan toimiston Helsingin keskustassa erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta, etätyömahdollisuuksia unohtamatta
- Kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut (esim. lounasetu, liikunta- ja kulttuurisetelit)

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Sisua Digitalille.

Jos kiinnostuit, jätä CV ja hakemuksesi (pdf-tiedostona) 15.9.2019 mennessä täällä: https://apply.atalent.fi/sisua-digital-rpa-developer-2-paikkaa-8-2019. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloitusajankohdan. Jos sinulla on Github-, LinkedIn- tai muu vastaava profiili, linkkaathan sen hakemukseesi niin tutustumme siihen mielellämme.

Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin rekrytointipäällikkö Anna Kerava (anna.kerava[at]atalent.fi, 044 204 94 86).
Www

https://atalent.fi/open-position/rpa-developer-2-paikkaa

Jaa ilmoitus