Opiskelijatöihin.fi

Intolog

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 15.9.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
15.9.2019

Työpaikan lähiosoite
Kirkkonummi ja Länsi-Uudenmaan alue 02400, Kirkkonummi

Lisätietoja antaa
Cécil Fagerström / aTalent Recruiting p. 050 505 3170

Tekninen myyjä

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen
Haettu tausta: Muutama vuosi työkokemusta
Työaika: 37,5 h/vko (joustavat työajat)
Toivottu aloituspäivämäärä: Joustavasti toiveesi mukaan
Sijainti: Kirkkonummi ja Länsi-Uudenmaan alue
Haku-DL: Sunnuntai 15.9.19

Intolog on suomalaisen sisälogistiikan asiantuntijaketju ja alansa markkinajohtaja. Intologin toiminta perustuu kokonaisvaltaiseen palveluun sekä alan parhaisiin tuotemerkkeihin. Asiakkaitamme ovat teollisuuden, tukku- ja vähittäiskaupan sekä logistiikka-alan yritykset. Palvelemme monipuolisesti myös julkishallinnon asiakkaita. Asiakkaidemme varastointiin ja työympäristöön liittyvät tarpeet ovat aina yksilöllisiä, joten tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja yksittäisistä tuotetarpeista kokonaisvaltaisten ratkaisujen suunnitteluun ja asennukseen saakka, myös ”avaimet käteen”-periaatteella.

Intolog hakee nyt Länsi-Uudenmaan alueen myyntitiiminsä vahvistukseksi innostunutta ja aktiivista teknistä myyjää työskentelemään asiakasprojektien ja uusasiakastyön parissa. Teknisenä myyjänä pääset tapaamaan asiakkaita, esimerkiksi yritysten logistiikkapäälliköitä ja varastojen työnjohtajia, usein heidän tiloissaan, ja tutustumaan konkreettisesti asiakasyritysten nykyisiin sisälogistiikkaratkaisuihin ja muutostarpeisiin. Vastaat asiakasprojektien hallinnasta ja aikatauluista sekä varmistat palvelun laadun kokonaisuudessaan. Tehtävään kuuluu uusasiakashankintaa, minkä lisäksi saat vastuullesi myös vanhoja ja inbound-asiakkuuksia. Vastaat omista asiakkuuksistasi itsenäisesti, ja tukenasi ja käytettävissäsi on tietenkin koko muun myyntitiimin asiantuntijuus. Suurempia asiakasprojekteja tehdään myös työpareissa tai isommalla tiimillä.

Toivomme, että sinulla olisi jo aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mutta toki perehdytämme sinut hyvin tähän tehtävään. Haemme ensisijaisesti sinua, jolla on hyvä tekemisen meininki - Intologilla ajatus on, että myynti käy juuri onnistuneen tiimityön tuloksena! Tekninen asiantuntijuutesi kasvaa myös koko ajan oppiessasi erilaisten asiakkuuksien ja projektien myötä yksittäisten tuotteiden myynnistä monimutkaisempiin muutossuunnitelmiin, jotka vaativat vahvempaa laajempien kokonaisuuksien hahmotuskykyä.

Hakijalta odotamme:

-Hyvää kuuntelutaitoa ja aitoa innostusta asiakastyöhön
-Aiempaa työkokemusta logistiikka-alalta, myyntityöstä ja/tai muusta asiakastyöstä
-Pitkäjänteisyyttä asiakassuhteiden kehittämiseen ja projektien läpiviemiseen
-Soveltuvaa teknistä tai kaupallista opintotaustaa, esim. logistiikan AMK-tutkinto
-Sujuvaa suomen ja ruotsin kielen taitoa
-Oman auton käyttömahdollisuutta

Intolog tarjoaa sinulle:

-Haastavia projekteja ja palkitsevia onnistumisen elämyksiä, kun projektit valmistuvat!
-Kilpailukykyisen myytävän tuotteen
-Erinomaisen urakehitysmahdollisuuden syventää asiantuntijuuttasi erikoistumalla tiettyyn tuotesektoriin oman kiinnostuksen mukaan ja edetä esim. Key Account Manageriksi tai tuotepäälliköksi
-Jatkuvaa koulutusta, joka tukee onnistumistasi
-Mukavat työkaverit ja rennon työilmapiirin, ei turhaa byrokratiaa
-Joustavat työajat
-Kiinteän kuukausipalkan sekä bonukset

Oletko juuri sinä tuleva Intologin myyntitiimin jäsen? Lähetä meille lyhyt hakemuksesi, jossa kerrot motivaatiostasi tehtävään ja CV:si mahdollisimman pian, mutta viimeistään 15.9.2019 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/intolog-tekninen-myyja-8-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloitusajankohdan.
Haethan tehtävään pian, sillä saatamme edetä haussa jo hakuaikana!

Intologista voit lukea lisää osoitteessa: www.intolog.fi/. Tarkempiin tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalent Recruitingin Recruitment Manager Cécil Fagerström (cecil.fagerstrom[at]atalent.fi, +358 50 505 3170).
* This job ad is in Finnish because this particular job requires fluent Finnish language skills. *
Www

https://atalent.fi/open-position/tekninen-myyja

Jaa ilmoitus