Opiskelijatöihin.fi

Saldo Finance Oyj

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 15.9.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
15.9.2019

Työpaikan lähiosoite
Helsinki 00100, Helsinki

Lisätietoja antaa
Mikaela Johansson / aTalent Reruiting p.+358 50 351 2400

(Junior) data-analyytikko

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Vakituinen
Työaika: Täysipäiväinen
Toivottu aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan
Työpaikan sijainti: Helsinki
Haku-DL: 15.9.2019

Saldo on suomalainen rahoituspalveluyhtiö ja täysin automaattisten luottoratkaisujen johtava tarjoaja Suomessa. Saldo tarjoaa joustavia luottoja ja autorahoitusta sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Yhtiön oma edistyksellinen lainajärjestelmä varmistaa vastuullisen luotonannon ja tukee liiketoiminnan kasvattamista myös kansainvälisesti. Saldo on vakavarainen ja luotettava kumppani, jonka liikevaihto on kasvanut 104% viimeisen 3 vuoden aikana. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli 45 miljoonaa euroa ja liikevoittoprosentti 44%. Saldo toimii Suomessa Turussa ja Helsingissä ja yrityksen palveluksessa on kolmekymmentä rahoitus- ja teknologia-alan ammattilaista, jotka yhdessä rakentavat Saldo Finance Oyj:stä alan parasta toimijaa!

Saldo Finance Oyj etsii kasvunsa tueksi ongelmanratkaisukykyistä (Junior) data-analyytikkoa Helsinkiin. Data-analyytikkona tehtäviisi kuuluu markkinoinnin, talouden ja riskienhallinnan haasteiden mallintaminen sekä analysoiminen. Toimenkuvaan liittyy myös olennaisesti tietoarkkitehtuurin suunnitteluun ja toteutukseen liittyvät tehtävät yhdessä kokeneen ja osaavan tiimin kanssa. Lisäksi pääset halutessasi ja osaamisesi karttuessa ottamaan osaa analytiikan automaation kehittämiseen liittyviin tehtäviin. Emme siis odota sinun olevan vielä data-analytiikan ammattilainen – voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi tekijä – mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla innokas oppimaan uutta: tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kehittyä ja kasvaa data-analytiikan parissa moderneja työtapoja ja välineitä hyödyntäen.

Työotteeltasi olet avoin ja vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea analyyttinen, matemaattis-looginen ja ratkaisukeskeinen työote, joten etsimämme henkilö on aidosti motivoitunut ratkomaan haasteita data-analytiikan avuin ja siten halukas kehittymään ja kasvamaan data-analytiikan ammattilaiseksi. Olet tämän lisäksi tietoteknisesti näppärä ja sinulla on hallussa niin tarvittavat työkalut kuin myös tietokannat.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Saldo Finance Oyj:n palvelukseen.

Sinulta odotamme:
- Aitoa halua oppia uutta ja kehittyä data-analytiikan ammattilaiseksi
- Tehtävään soveltuvia yliopisto-opintoja, esim. matematiikka, tilastotiede, teknillinen fysiikka, tietotekniikka ja informaatioverkostot
- Ymmärrystä tietojen mallintamisesta ja analysoinnista sekä tarvittavien työkalujen (esim. R) ja tietokantojen (esim. SQL) sujuvaa hallintaa
- Ohjelmointiosaamista (esim. Python)
- Suomen sekä englannin kielen osaamista

Lisäksi eduksesi katsomme:
- Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä
- Aitoa halua oppia uutta ja kehittyä data-analytiikan lisäksi myös koneoppimisen ammattilaiseksi
- Aiempi kokemus pilvipohjaisten data-alustojen käytöstä
- Ymmärrys rahoitusteoriasta
- Ruotsin kielen osaaminen

Saldo Finance Oyj tarjoaa sinulle:
- Monipuolisen tehtäväkentän
- Joustavan työympäristön ja työajat vakavaraisessa yrityksessä
- Modernit toimitilat ja nykyaikaiset työvälineet tarpeidesi mukaan.
- Mukavan kymmenen hengen tiimin tuen
- Kansainvälisen yhtiön hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkkauksen

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi, motivaatiokirjeesi sekä viimeisin opintosuoritusotteesi viimeistään 15. syyskuuta 2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/saldo-finance-oyj-junior-data-analyytikko-9-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

Saldo Finance Oyj:stä voit lukea lisää osoitteessa: www.saldo.com. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).
Www

https://atalent.fi/open-position/junior-data-analyytikko-4

Jaa ilmoitus