Opiskelijatöihin.fi

SeaKing Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 22.9.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
22.9.2019

Työpaikan lähiosoite
Valimotie 13 B 00380, Helsinki

Lisätietoja antaa
Lisa Jokinen / aTalent Recruiting p.050 599 1835

Sähkö/Automaatioinsinööri

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täysipäiväinen
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe - valmistunut
Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Sijainti: Valimotie 13 B, 00380 Helsinki
Haku-DL: 22.9.2019

SeaKing Oy on osa kansainvälistä konsernia, joka suunnittelee ja toimittaa “avaimet käteen” -periaatteella catering-järjestelmiä loistoristeilijöihin. Toimitukset ovat täysin asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjä mittavia kokonaisuuksia. SeaKing on ollut yhtäjaksoisesti jo yli 30 vuotta alan markkinajohtaja maailmassa. Sen asiakkaita ja yhteistyökumppaneita ovat kaikki alan johtavat varustamot ja telakat. Yhtiöllä on vahva, usean vuoden tilauskanta.

SeaKing Oy etsii nyt joukkoonsa monipuolisista tehtävistä motivoituvaa Sähkö / Automaatioinsinööriä työskentelemään asiakasprojektien ja tuotekehityksen pariin! Tehtävässä pääset suunnittelemaan, toteuttamaan sekä jatkokehittämään SeaKingin innovatiivisia loistoristeilijöiden catering-alueiden energiaa säästäviä ja operoinnin tehokkuutta parantavia valvonta- ja ohjausjärjestelmiä.

Vastaat projektien sähkösuunnittelusta ja olet mukana tekemässä PLC-ohjelmointia, systeemisuunnittelua, sekä järjestelmäintegraatiosuunnittelua laivan muihin järjestelmiin. Lisäksi olet valvomassa asennustöitä ja tekemässä käyttöönottoja risteilyaluksilla. Olet tärkeässä roolissa tukemassa asiakasta järjestelmien käytössä ja energiatehokkaamman laitekäytön omaksumisessa kouluttamalla henkilökuntaa. Vastaat SeaKingillä myös sähkösuunnitteluohjelman ylläpidosta ja kehittämisestä.

SeaKingin valvonta- ja ohjausjärjestelmät keräävät dataa laitteiden käytöstä ja mahdollistavat niiden energiatehokkaamman käytön ja etävalvonnan. Kyseessä on alallaan ainutlaatuinen high-tech-ratkaisu, jolla on selvä positiivinen ympäristövaikutus. Pääset soveltamaan uusimpia innovaatioita ja teknologioita, kuten tekoälyä, osana loistoristeilijöiden automaatiojärjestelmiä. Toimitusprojektit ovat räätälöityjä kokonaisuuksia ja järjestelmiä toimitetaan niin uusille aluksille kuin modernisoitaviin kohteisiin.

Tehtävä sopii insinöörille tai diplomi-insinöörille, joka on perehtynyt opintojensa tai mahdollisesti aiemman työkokemuksensa kautta sähkösuunnitteluun ja logiikkaohjelmointiin. Työskentelyotteeltasi olet käytännönläheinen ja reipas toteuttaja, joka motivoituu ongelmanratkaisusta. Helsingin toimiston lisäksi olet valmis työskentelemään ulkomailla projektien käyttöönottojen ja kouluttamisen tiimoilta. Tehtävä on mukautettavissa niin kokeneemmalle alan osaajalle kuin vastavalmistuneellekin.

SeaKingilla saat erityislaatuisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi parhaiden osaajien kanssa ja nousta alan huipulle. Seaking etsiikin nyt henkilöä, joka on valmis sitoutumaan tehtävään pitkäjänteisesti.

Hakijalta odotetaan:
- Sähkö-, automaatio-, tai mekatroniikkainsinöörin, diplomi-insinöörin tai kylmämestarin tutkintoa. Myös valmistumisvaiheessa olevat insinöörit huomioidaan
- Opintojen ja/tai työn kautta hankittua sähkösuunnittelun ja logiikkaohjelmoinnin osaamista
- Pitkäjänteistä työskentelyotetta
- Hyviä vuorovaikutustaitoja ja reipasta asennetta
- Matkustusvalmiutta 50-80 päivää vuodessa (kahden-kolmen viikon jaksoissa)
- Kykyä työskennellä englanniksi ja kansainvälisessä ympäristössä

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Marine-alan tuntemus
- Työkokemus sähkö-, automaatio-, tai kylmäalalta
- Asennus- ja käyttöönotto-osaaminen
- Kylmätekniikan osaaminen

Tarjoamme sinulle:
- Aidosti monipuolisen tehtäväkentän
- Kansainvälisen työympäristön ja mahdollisuuden matkustaa mielenkiintoisiin kohteisiin
- Kilpailukykyisen palkkauksen ja edut
- Kokeneiden kollegoiden tuen perehtymisellesi tehtävään

Mikäli tämä tehtävä vaikuttaa kiinnostavalta seuraavalta askeleelta urallasi, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritteesi, sekä CV:si viimeistään 22.9. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/seaking-oy-sahko-automaatioinsinoori-9-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

SeaKingistä voit lukea lisää osoitteessa: www.seaking.net. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme SeaKing Oy:n palvelukseen.
Www

https://atalent.fi/open-position/sahko-automaatioinsinoori

Jaa ilmoitus