Opiskelijatöihin.fi

Serviz Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 19.9.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
neuvoteltavissa

Palkkaus
neuvoteltavissa

Haku päättyy
19.9.2019

Työpaikan lähiosoite
Pakilantie 17 00630, Helsinki

Lisätietoja antaa
Milla Saari / aTalent Recruiting +358 50 5241998

Rakennusten asiantuntija

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Vakituinen
Haettu tausta: Valmistunut
Työaika: Kokoaika
Toivottu aloituspäivämäärä: Joustavasti sopimuksen mukaan
Sijainti: Pakilantie 17, 00630 Helsinki
Haku-DL: to 19.9.2019

Serviz on vuonna 2016 Helsingissä alkunsa saanut mm. asuntojen kuntotarkastuksiin sekä sisäilmatutkimuksiin erikoistunut rakennusten asiantuntijayritys. Kuntotarkastusten ja sisäilmatutkimuksen lisäksi Servizeilä panostetaan aktiivisesti uusien teknologioiden hyödyntämiseen nykyisten ja uusien palveluiden kehittämiseksi. Kaikessa Servizin toiminnassa päämääränä on asiakastyytyväisyys sekä oleellisiin asioihin keskittyminen.

Serviz on täysin kotimainen yritys, jonka omistajat osallistuvat aktiivisesti liiketoimintaan ja joita yhdistää rakkaus rakennuksiin. Mahdollistamme asiakkaillemme turvallisemman asumisen, koska toimintamme päämääränä on mahdollistaa turvallinen ja terveellinen asuminen.

Serviz etsii nuorekkaaseen joukkoonsa aktiivista rakennus- tai talotekniikan insinööriä kuntotarkastusten pariin pääkaupunkiseudulle! Tässä työtehtävässä pääset tekemään kiinteistöjen kuntotarkastuksia, rakenteiden kuntotutkimuksia ja sisäilmatutkimuksia Servizin asiakastarpeisiin räätälöidyn palvelun kautta. Servizin kehittämät nykyaikaiset työvälineet tukevat sinua työssäsi ja antavat sinulle eväät ajankäyttösi optimoimiseen ja työssäsi onnistumiseen.


Teet töitä osana kuuden hengen asiantuntijayhteisöä, jossa sinulla on tilaa kehittyä oman osaamisesi raameissa. Servizillä ei mikromanageerata ja tarjolla on vapauksia oman aikataulun suunnitteluun. Avoin ja joustava työyhteisö tarjoaa mahdollisuuden myös etätyöhön. Tavoitteena on kasvaa orgaanisesti ja kasvattaa markkinaosuutta, joten aktiivinen ja tavoitteellinen työote auttaa sinua menestymään työssäsi.

Työ sisältää paljon kohteisiin liikkumista, joten tarvitset työssäsi ajokorttia. Omaa autoa et tarvitse, sillä saat sellainen käyttöösi Servizin puolesta. Sinulla on rakennus- tai talotekniikan korkeakoulututkinto sekä työkokemusta rakennusalalta esimerkiksi kesätöiden tai harjoittelun kautta. Rakennusalan vähintään insinööritasoisen koulutuksen hankkinut henkilöstö on yksi Servizin asiakaslupauksista. Työ soveltuu erinomaisesti uransa alkuvaiheessa olevalle tekijälle, sillä pääset aluksi työskentelemään kokeneemman mentorin rinnalla. Työkokemusta tärkeämpänä pidämme motivaatiota kehittyä alan asiantuntijaksi.

Hakijalta odotetaan:
-Rakennustekniikan tai talotekniikan korkeakoulututkintoa (RKM/RI/DI)
-Järjestelmällistä, itsenäistä ja aktiivista työotetta
-B- ajokorttia
-Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:
-Työmaakokemus esimerkiksi harjoitteluiden tai kesätöiden kautta

Tarjoamme sinulle:
-Monipuolisen ja joustavan työn kehittyvässä organisaatiossa
-Nykyaikaiset työvälineet, joiden avulla pystyt keskittymään olennaiseen paperitöiden sijaan
-Kilpailukykyisen palkkamallin (pohja + provisio)
-Mahdollisuuden etätyöhön
-Kattavat työterveyspalvelut sekä tuen työhyvinvointiisi
-Kannustamme aktiiviseen elämäntapaan ja tuemme rahallisesti vapaa-ajan liikuntaharrastuksiasi

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 19.9.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/serviz-oy-kiinteistojen-kuntoasiantuntija-9-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Servizistä voit lukea lisää osoitteessa: https://kunnontarkastus.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut saa parhaiten kiinni sähköpostitse.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Servizin palvelukseen.
Www

https://atalent.fi/open-position/rakennusten-asiantuntija

Jaa ilmoitus