Opiskelijatöihin.fi

Ruokavirasto / Academic Work

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 6.10.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
6.10.2019

Työpaikan lähiosoite
00790 Helsinki 00790, Helsinki

Lisätietoja antaa
Matti Lehtinen, krs03@academicwork.fi

Järjestelmätestaaja Ruokavirastolle, Helsinki

Työtehtävän kuvaus Etsimme Ruokavirastolle kehittymishaluista järjestelmätestaajaa Viikkiin. Mikäli testaus on lähellä sydäntäsi, olet sinnikäs tiimipelaaja ja haluat työskennellä mielenkiintoisten projektien parissa, kyseinen tehtävä voi olla sinua varten. Tässä tehtävässä kokemus ei ole tärkeintä, vaan into ja motivaatio. Lue alta työnkuvasta lisää ja hae tehtävään jo tänään!

Kuvaus

Järjestelmätestaajana työskentelet Ruokaviraston tiloissa kokeneemman kollegan rinnalla. Tulet työskentelemään ketterin menetelmin, useiden projektien ja ylläpidettävien järjestelmien parissa. Alussa tehtäväsi kuuluvat eläintietojen hallinnan ja valvonnan tietojärjestelmäkokonaisuuteen.

Tiimien kokoonpanot vaihtelevat projektista riippuen, mutta tueksesi saat mm. teknisen arkkitehdin, projektipäällikön sekä kehitystiimin. Tehtävässä menestyäksesi et välttämättä tarvitse aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta odotamme sinulta perusosaamista ja ymmärrystä tietojärjestelmien ylläpidosta, ohjelmoinnista ja/tai tietokannoista, rohkeaa ja avointa asennetta, sekä halua oppia uutta.

Tarjoamme

- Osaavan ja kokeneen tiimin tuen
- Monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät testauksen parissa
- Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa yrityksen sisällä

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.

Työtehtävä

- Määrittelyn läpikäynti
- Testaussuunnittelu
- Testauksen suorittaminen
- Testaustilanteiden raportointi

Etsimällämme henkilöllä on

- Soveltuva tekninen korkeakoulutustausta (esim. tietojenkäsittelystä)
- Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä joko harjoittelun tai harrastuneisuuden kautta
- Hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot
- Hyvä kirjallinen ilmaisutaito
- Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito

Koodaustaustan ja harrastuneisuuden lisäksi katsomme eduksi osaamisen seuraavista teknologioista: Java, Javascript, HTML5, relaatiotietokannat (Oracle ja PostgreSQL), SQL-kyselykieli, Jira-työkalu, SRUM-osaaminen.

Lisäksi työntekijänä olet:

- Sinnikäs
- Huolellinen
- Ongelmanratkaisija

Muuta tietoa

- Aloitus: Mahdollisimman pian

- Kesto: 7.5–9.5 kk, mahdollisuus keskustella rekrytoitumisesta yritykseen

- Sijainti: Mustialankatu 3, Viikki

- Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Ruokaviraston puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen krs03@academicwork.fi. Hae täältä: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/jarjestelmatestaaja-ruokavirastolle-helsinki/15031899.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen

Yrityskuvaus

Ruokavirasto toimii ihmisten, eläinten ja kasvien terveyden hyväksi, tukee maaseudun elinvoimaisuutta ja kehittää ja ylläpitää tietojärjestelmiä. Ruokavirasto aloitti toimintansa 1.1.2019, kun Elintarviketurvallisuusvirasto, Maaseutuvirasto sekä osa Maanmittauslaitoksen tietotekniikan palvelukeskusta yhdistettiin uudeksi virastoksi.
Www

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/jarjestelmatestaaja-ruokavirastolle-helsinki/15031899

Jaa ilmoitus