Opiskelijatöihin.fi

Enersense Oyj

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 6.10.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Kokemuksen mukaan

Haku päättyy
6.10.2019

Työpaikan lähiosoite
Kuormaajantie 6 40320, Jyväskylä

Lisätietoja antaa
Sonja Vainio, 0405085162, sonja.vainio@enersense.com

Junior Energiatekniikan insinööri

Työtehtävän kuvaus Haemme asiakkaallemme CTS Engtecille junior energiatekniikan insinööriä. CTS Engtecissä työskentelee yli 110 asiantuntijaa, joista suurin osa on teknisen tutkinnon suorittaneita insinöörejä tai diplomi-insinöörejä. Heidän ammattitaitonsa on käytössä energia-, metsä-, kaivos- ja metalli- sekä kemian ja petrokemian teollisuudessa.

CTS Engtecin Suomen toimistot sijaitsevat Kouvolassa, Helsingissä, Jyväskylässä, Turussa ja Oulussa. Yrityksessä kartoitetaan työilmapiiriä vuosittain ja 97 % työntekijöistä oli tyytyväinen CTS Engteciin työpaikkana. Tulevat kollegasi kertovat: ”Keskusteluyhteys johdon kanssa on mutkaton ja ilmapiiri avoin.” ”Ilmapiiri on erittäin auttavainen, ketään ei jätetä yksin.”

Haemme nyt junior- tason energiatekniikan insinööriä. Tarjoamme kattavan perehdytysohjelman, joten sinun ei tarvitse olla valmis osaaja. Tämä on hyvä mahdollisuus sinulle, joka olet vasta urasi alussa. Toimipisteesi on Jyväskylässä.

TYÖTEHTÄVÄ: Suunnittelu ja projektinhoito tehtävät, mm. prosessikaaviot ja energiatekninenlaskenta.
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Jyväskylä
TYÖN KESTO: Aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja tehtävä on kokoaikainen. Aluksi olet Enersense Oyj:n työntekijänä, tavoitteena on siirtyä CTS Engtecin työntekijäksi vuoden sisällä.

TÄHÄN TEHTÄVÄÄN EDELLYTÄMME:
-Soveltuvaa koulutusta: energiatekniikan insinööri AMK/DI.
-Voit olla vasta valmistunut tai lähiaikoina valmistumassa, mikäli olet opiskeluaikana kerryttänyt käytännön työkokemusta alan tehtävistä.
-Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.
-Alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa käyttöä mm. AutoCAD.

Rekrytointia hoitaa Enersense ja kaikki yhteydenotot Enersensen kautta. Haku on helppoa. Lähetä CV:si (ja halutessasi lyhyt hakemus) sonja.vainio@enersense.com. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 6.10.2019.


Enersense on teollisuuden projekteihin erikoistunut asiantuntija- ja työvoimaoperaattori, jolla on kokemusta vuodesta 2005 alkaen sekä kotimaisista että kansainvälisistä työpaikoista. Kauttamme työllistyy noin 1000 henkilöä vuodessa. Kokemuksemme kattaa jo yhteensä 39 maata, 62 eri kansalaisuutta sekä 562 eri toimenkuvaa. Missiomme on yhdistää taitavat ammattilaiset haasteellisiin työpaikkoihin asiakasyrityksissämme.

Enersensen työntekijänä saat kattavan työterveyshuollon ja kausittain vaihtuvia etuja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tuemme ja autamme sinua koko työsuhteesi aikana mm. erilaisissa logistisissa asioissa ja haluamme sinun menestyvän ja kehittyvän urapolullasi. Lisää meistä www.enersense.fi.
Vastaamme mielellämme kysymyksiin, soita: Sonja p. 040-5085162 tai Juho p. 050-5149958.
Www

Jaa ilmoitus