Opiskelijatöihin.fi

Huoneistohotelli Lietsu - Lietsu Boutique Aparthotel

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 30.9.2019

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Marraskuussa 2019

Palkkaus
TES:n mukaan

Haku päättyy
30.9.2019

Työpaikan lähiosoite
Rantakatu 26 80100, Joensuu

Lisätietoja antaa
Helena Puhakka-Tarvainen, piänainen, puh. 050 541 7289

Isännäksi tai emännäksi Huoneistohotelli Lietsuun

Työtehtävän kuvaus Huoneistohotelli Lietsussa myö välitetään asiakkaistamme, toisistamme ja ympäristöstämme. Haluamme palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin ja yksilöllisesti. Suurella sydämellä otamme vieraamme vastaan, ylpeitä ja onnellisia olemme karjalaisuudesta sekä paikallisuudesta. Myö tehdään asiat nohevasti – se on sitä arjen innovatiivisuutta!

Palvelemme Joensuun keskustassa remontoidussa Postitalossa 1.12.2019 alkaen.

Toivomme löytävämme iloisia isäntiä ja emäntiä koko- ja osa-aikaisiin aluksi määräaikaisiin työsuhteisiin marraskuun loppupuolelta alkaen. Lietsussa myö palvellaan aamusta iltaan erityisesti suomen, englannin ja venäjän kieliä taitaen. Työpäivän aikana meillä kerkiää niin tupaan vieraiden pariin, kuin keittiöön hellan ääreen. Digitaalisia järjestelmiä pyöritämme sujuvasti, puhelinta emme pelkää ja silloin tällöin heilutamme rättiä. Pulmat myö ratkaistaan ja kaikessa autetaan. Tomera immeinen kyllä oppii ja saattaa meitä yrittäjiäkin opettaa!

Pikkupräntti: Työsuhteet ja palkkaus TES:n mukaan. Hakemukset ansioluettelon kera pyydämme osoitteeseen info@lietsuhotel.fi 30.9. mennessä ja haastatteluja sovimme pitkin syksyä. Haluamme tietää millainen olet, mitä olet touhunnut ja mistä innostut! Kerrothan valmiudestasi koko- tai osa-aikaiseen työskentelyyn.

Lisätietoja voipi kysellä:
Helena Puhakka-Tarvainen, piänainen
puh. 050 541 7289, info@lietsuhotel.fi
FB/IG: @lietsuhotel
Www

https://www.lietsuhotel.fi

Jaa ilmoitus