Opiskelijatöihin.fi

Elite Sales Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 30.9.2019

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Takuu+provisio

Haku päättyy
30.9.2019

Työpaikan lähiosoite
Haapaniemenkatu 28, 3 krs. 70110, Kuopio

Lisätietoja antaa
Jari Paretskoi p. 040-1547950

ELIITTIMYYJÄ / (Työssäoppiminen)

Työtehtävän kuvaus TYÖPAIKKAKUVAUS
Morjens! Tiedän, että alla oleva ilmoitus on pitkä kuin poliitikkojen katteettomien lupausten lista, mutta suosittelen lukemaan sen ajatuksella loppuun asti. Nähdään haastattelussa!

Terveisin, Jari / Elite Sales Oy
_____________________________________________________________________________________________
”Minustako puhelinmyyjä? No ei varmasti! Se on paskaa duunia, asiakkaat haistattelee, pomot hengittää niskaan ja pakottaa kusettamaan mummoja ja kaiken lisäks siinä on paska palkka. Mä oon mieluummin työtön!”

Yllä oleva miete herää monella avoimia työpaikkoja selaillessa, varsinkin kun meidän alallemme haetaan koko ajan lisää porukkaa varsin hämärillä ilmoituksilla joissa vältellään varsinaisen työnkuvan kertomista ja liioitellaan palkoissa tai lupaillaan katteettomia.

Alallamme kuitenkin toimii myös useampia fiksuja yrityksiä, ja sinun onneksesi satut lukemaan yhden sellaisen ilmoitusta juuri nyt.

Elite Sales Oy on aidosti rehellinen telemarkkinointiyritys, jossa:

👉 Kaikki tehdään rehellisesti ja läpinäkyvästi
👉 Ollaan ylpeästi myyjiä
👉 Pomot eivät polta sikaria norsunluutornissa
👉 Osataan oikeasti tehdä kauppaa

Telemarkkinointi, eli kansankielellä puhelinmyynti, on työ jossa opit joka ikiselle alalle tärkeitä ominaisuuksia, muun muassa:

👉 Esiintyminen
👉 Sosiaaliset taidot
👉 Sinnikkyys
👉 Neuvottelutaidot
👉 Klousaaminen

Tätä hommaa voi tehdä joko oikein tai väärin. Oikein tehtynä työ perustuu vuorovaikutukseen asiakkaan kanssa eikä suinkaan ole pelkkää synkkää yksinpuhelua lapusta lukien.

Puretaanpa hieman noita alun yleisiä uskomuksia.

Puhelinmyynti on paskaa duunia:

Itse asiassa tämä on varsin helppoa ja mukavaa työtä, kunhan kahlaat vaikeimmat kaksi viikkoa ja opit perusasiat. Työpäivät ovat keskimääräistä kevyempiä, taukoja on normaalia enemmän ja työ itsessään on siistiä sisätyötä. Ei tarvitse palella pakkasessa tai palaa auringossa.

Asiakkaat haistattelee:

Niin se metsä vastaa kuin sinne huudetaan. Jos olet itse ystävällinen, kohtelias ja mukava, niin sellaisia ovat asiakkaatkin. Ei kukaan haistattele mukavalle ihmiselle. Luuri korvaan on pahinta mitä voi sattua, ja sekin on ymmärrettävää; emmehän me tiedä missä tilanteessa asiakas on silloin kun vastaa.

Pomot hengittää niskaan:

Hyvä pomo antaa palautetta ja auttaa tarvittaessa, esimerkiksi meillä Elitellä pomot ovat lähestulkoon aina myyjien parissa, koska siellä yrityksen tulos syntyy eikä siellä norsunluutornissa. Emme kuitenkaan kyttää myyjiemme tekemisiä sekuntikello kourassa, vaan panostamme siihen että jokainen kehittyy paremmaksi myyjäksi.

Työ perustuu mummojen kusettamiselle:

Valitettavasti tämä on joidenkin yritysten strategiaa, mutta se ei ole kovin kauaskantoista. Me Elitellä emme kuseta ketään, emme mummoja, vaareja, setiä emmekä tätejä. On tärkeää huolehtia siitä että asiakas on tyytyväinen tekemäänsä päätökseen, silloin hän hyvin todennäköisesti ostaa jatkossakin. Asiakkaan iästä riippumatta myyjän tulee olla täysin varma siitä, että asiakas ymmärtää mitä hän tilaa, millä ehdoilla hän tilaa ja asiakkaan täytyy antaa selkeä suostumus tilaukselle.

Alalla on paska palkka:

Myyntitehtävissä palkka perustuu aina ainakin osittain tehtyyn tulokseen. Myyjä joka on saanut oikeanlaisen koulutuksen ja jolla on oikeanlainen asenne, pystyy helposti nostamaan tuntipalkkansa 15-20 euroon per tunti, huippumyyjät tietysti reilusti enemmän. Kaikki valitettavasti eivät saa alalla riittävää koulutusta sekä alalle palkataan paljon myös sellaisia joilla asenne ei ole kunnossa, jolloin myös ansiot jäävät pieniksi.

Tiivistetysti sanoen:

Kun oma asenteesi on kunnossa ja pääset fiksuun yritykseen töihin, maltat opetella työtä enemmän kuin kolme päivää, tulee hyvin suurella todennäköisyydellä tuntipalkkasi olemaan enemmän kuin naapurillasi. Meillä palkkamalli muodostuu takuupalkasta + kannustavasta provisiomallista.

Tarjoamme nyt palkallisia työssäoppimispaikkoja myynnin parissa Tampereella, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Työssäoppimisjakson jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen.

Työssäsi markkinoit Suomen tunnetuimpia terveystuotteita, eli vitamiineja ja lisäravinteita, valmiiksi valikoiduille asiakkaille. Voit työskennellä oman valintasi mukaan joko aamu- tai iltavuorossa.

Emme edellytä vuosien kokemusta tai korkeakoulututkintoa, mutta seuraavat ominaisuudet on pakollisia:

👉 Positiivinen asenne
👉 Halu oppia
👉 Kyky ottaa ohjeita vastaan
👉 Rahanahneus
👉 Sujuva suomen kielen taito
👉 Olet vähintään 16-vuotias

Käy tutustumassa meihin sekä nettisivuillamme että somessa:
elitesales.fi
@elitesalesoy
Kun olet tutustunut meihin ja haluat liittyä eliittimyyjien joukkoon, täytä yhteystietolomake nettisivujemme kautta ja me kutsumme sinut käymään toimistollamme
Www

https://www.elitesales.fi

Jaa ilmoitus