Opiskelijatöihin.fi

Lassila & Tikanoja

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 30.9.2019

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
30.9.2019

Työpaikan lähiosoite
Telkkistentie 70460, Kuopio

Lisätietoja antaa
Aino Akujärvi p. 0503856961

Valvomopäivystäjä

Työtehtävän kuvaus Huomio Kuopio! Valvomomme etsii kiireisiin hetkiin apukäsiksi innokasta

VALVOMOTYÖNTEKIJÄÄ

hoidat asiakkaidemme ja asiakasyritystemme asiakkaiden päivystysaikaisen palvelun puhelimitse. Työhösi kuuluvat monipuoliset asiakaspalvelutehtävät, kuten asiakasyhteydenottojen käsittely kiireellisyysluokitusten mukaisesti, vikailmoitusten vastaanotto ja käsittely, kiinteistöjen kaukovalvonta sekä erilaisten hälytys- ja rakennusautomaatiojärjestelmien valvonta. Hakemamme henkilö on valmis tekemään töitä iltaisin, öisin ja viikonloppuisin, sillä työ painottuu näihin aikoihin. Työtä voi siis olla milloin tahansa, sillä valvomo ei nuku koskaan. Tämä tehtävä on tarvittaessa kutsuttava ja työajat vaihtelevat tarpeen mukaan. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle.

Puhelinasiakaspalvelutaidot ovat vahvuutesi ja sinulla pysyy useammatkin langat yhtä aikaa käsissä. Kiiretilanteissa priorisointitaitosi ovat huippuluokkaa. Olet tottunut tietokoneella työskentelijä ja omaksut eri järjestelmät pikavauhtia. Puhelut hoidat ongelmitta niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin. Plussaa saat vartijakortista, mutta se ei ole pakollinen, pystymme sen sinulle tarvittaessa kouluttamaan.

Olisiko tässä sinulle sopiva pesti? Laitappa pikaisesti hakemusta tulemaan meille nettisivujemme kautta www.lt.fi/toihin. Älä kuitenkaan mieti pidempään kuin 30.9.

Jos kaipailet vielä lisätietoja, voit kilauttaa tiimiesimies Aino Akujärvelle p. 0503856961.
Www

https://www.lt.fi/toihin

Jaa ilmoitus