Opiskelijatöihin.fi

Neste Engineering Solutions

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 18.10.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
18.10.2019

Työpaikan lähiosoite
Kilpilahti 06850, Porvoo

Lisätietoja antaa
krn01@academicwork.fi

Vastavalmistunut suunnitteluinsinööri (automaatio/instrumentointi) Porvooseen

Työtehtävän kuvaus Etsimme nyt asiakkaallemme Neste Engineering Solutionsille suunnitteluinsinööriä kokoaikaiseen työsuhteeseen Porvooseen! Oletko taustaltasi AMK-insinööri tai DI ja kiinnostunut prosessiautomaatiosta ja suunnittelutehtävistä? Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä oppimaan ja kehittymään alasi ammattilaisena. Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut nopealla aikataululla.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää https://www2.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo.

Työtehtäviisi kuuluu automaatiosuunnittelua, suunnittelukokouksiin osallistumista sekä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Tulet osallistumaan asiakasprojekteihin aluksi kokeneempien suunnittelijoiden rinnalla, jotta pääset oppimaan ja kehittymään tehtävässä. Työssä käytetään pääsääntöisesti AutoCAD:ia sekä tietokantapohjaisia suunnittelujärjestelmiä.

​Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (olet AMK-insinööri tai DI) ja olet suuntautunut opinnoissasi automaatioon, prosessipuoleen tai instrumentointiin. Aiempi työkokemus teollisuudesta, esimerkiksi kemian- tai prosessiteollisuuden puolelta, katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös automaatiojärjestelmien ja – logiikan tuntemus sekä aiempi kokemus automaatioinstrumentoinnista tai kunnossapito-/operaattoritehtävistä. Lisäksi sinulla on oikea asenne sekä kyky ja into oppia uutta. Persoonana olet yhteistyökykyinen ja vuorovaikutustaitoinen.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta ja kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Kesto: 12 kuukautta, jatkosta voi olla mahdollista neuvotella

Sijainti: Kilpilahti, Porvoo

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen. Kaikki paikkaa koskevat tiedustelut suoraan Academic Workille osoitteeseen krn01@academicwork.fi.

Yrityskuvaus:
Neste Engineering Solutions on suunnittelutoimisto, joka työllistää yli 1 000 suunnitteluosaajaa ja alihankkijaa, jotka ovat avainasemassa Nesteen investointi- ja kehityshankkeissa. Neste Engineering Solutionsilla on maailman kärkiosaamista erityisesti öljynjalostus- ja bioteknologian alueilta. Öljynjalostajien lisäksi Neste Engineering Solutionsin asiakkaita ovat kaasu-, petrokemian ja kemianteollisuuden sekä biotekniikan alan yritykset maailmanlaajuisesti.
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/vastavalmistunut-suunnitteluinsinoori-automaatioinstrumentointi-porvooseen/15031080

Jaa ilmoitus