Opiskelijatöihin.fi

Ricoh Finland

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 20.10.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian, neuvoteltavissa

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
20.10.2019

Työpaikan lähiosoite
Niittytaival 13 02200, Espoo

Lisätietoja antaa
Vilma Vuorinen & Laura Seppä / aTalent Recruiting

Solution Specialist

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Sijainti: Niittytaival 13, 02200 Espoo
Haku-DL: 20.10.2019

Ricoh on toimisto- ja tuotantotulostusratkaisuihin, asiakirjahallintaan sekä viestintäpalveluihin erikoistunut maailmanlaajuinen teknologiayritys. Ricoh on mullistanut ihmisten työskentelytapoja jo yli 80 vuoden ajan. Ricohin tunnuslause on imagine. change. Ricoh tarjoaa palveluja ja teknologiaa, jotka auttavat niin yrityksiä kuin yksilöitä innovoimaan uusia tehokkaampia työtapoja, toimimaan ympäristöystävällisemmin ja kasvattamaan liiketoimintaa.

Ricoh Groupilla on toimintaa yli 200 maassa. Maaliskuussa 2018 päättyvänä tilivuonna Ricoh Groupin maailmanlaajuinen liikevaihto oli noin 19,4 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Valtaosa konsernin liikevaihdosta tulee ihmisten ja tiedon kohtaamista helpottavista tuotteista, ratkaisuista ja palveluista. Konserni tunnetaan laadukkaasta teknologiastaan, poikkeuksellisen laadukkaasta asiakaspalvelustaan ja toiminnastaan kestävän kehityksen hyväksi. Lisätietoja löydät osoitteesta www.ricoh.fi.

Ricoh Finland etsii ratkaisukykyistä ja asiakaslähtöistä Solution Specialistia Espooseen. Tehtävässä toimit Office Printing -ratkaisujen sovellusasiantuntijana Solution Center -tiimissä. Pääasiallisia työtehtäviäsi ovat myynnin mahdollistaminen ja tukeminen. Sinulla on keskeinen rooli olla määrittelemässä ratkaisuja, jonka avulla asiakkaamme pystyvät kehittämään omaa toimintaansa.

Työtehtäviisi kuuluvat:

- Myynnin pre-sales tuki sovellusratkaisuissa
- Myynnin tekninen tuki (sovellukset ja kokonaisratkaisut)
- Ratkaisujen suunnittelu ja konsultointitehtävät asiakasprojekteissa
- Toimitusprojekteihin osallistuminen asiantuntijaroolissa
- Sovellusten asennus- ja ylläpito

Tehtävässä menestymistä edesauttaa, mikäli olet jo pidemmän uran tehnyt IT-alan ammattilainen, mutta tämä ei ole ehdoton edellytys tehtävään. Toivomme kuitenkin, että sinulla on teknistä ymmärrystä sekä ideaalitapauksessa jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä. Odotamme, että lähestyt erilaisia tilanteita ratkaisukeskeisesti ja hahmotat nopeasti uusia kokonaisuuksia. Pääset työssäsi kehittämään Ricohin asiakkaille luovia, kestäviä ratkaisuja itsenäisesti sekä yhteistyössä tiimin ja kumppaneidemme kanssa. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta erityisesti pääkaupunkiseudulla, mutta satunnaisesti myös muualla Suomessa. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Ricoh Finland Oy:n palvelukseen.

Hakijalta odotetaan:

- Vahvaa teknistä osaamista erityisesti IT-infran, tietoverkkojen ja niiden tietoturvan sekä Microsoft-tuotteiden ja -ratkaisujen osalta
- Ymmärrystä tulostuksenhallinnasta, sen järjestelmistä ja niiden rajapinnoista
- Asiakaslähtöisyyttä, priorisointitaitoja sekä kykyä sietää muutoksia ja keskeneräisyyttä
- Hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista sekä B-ajokorttia
- Eduksi katsomme laajan IT-alan tuntemuksen

Ricoh tarjoaa:

- Tiiviin työyhteisön ja asiantuntevan tiimin sekä ison kansainvälisen organisaation tuen
- Hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi alan johtavassa ja jatkuvasti uudistuvassa yrityksessä
- Joustavuutta, vapautta ja vastuuta oman työn osalta sekä hyvät henkilöstöedut
- Monipuolisia työtehtäviä kehittyvien Ricoh-ratkaisujen parissa

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si viimeistään 20.10.2019 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/ricoh-finland-solution-specialist-10-2019. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa keskiviikkoon 9.10. asti aTalentin Recruitment Manager Vilma Vuorinen (+358 50 513 4740, vilma.vuorinen[at]atalent.fi) ja torstaista 10.10. alkaen Recruitment Manager Laura Seppä (+358 40 557 9389, laura.seppa[at]atalent.fi).
Www

https://atalent.fi/open-position/solution-specialist

Jaa ilmoitus