Opiskelijatöihin.fi

Academic Work / Boomeranger Boats Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 7.11.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
7.11.2019

Työpaikan lähiosoite
Troolitie 12, 07910, Valko

Lisätietoja antaa
Matti Lehtinen / +358 106 805 600

Suunnitteluinsinööri, Boomeranger Boats Oy

Työtehtävän kuvaus Tässä tehtävässä pääset kasvamaan ja kehittymään asiantuntijaksi suunnittelun parissa, rennossa ilmapiirissä ja ainutlaatuisessa kansainvälisessä yrityksessä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lue lisää ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian!

Kuvaus
Boomeranger Boats valmistaa RHIB-veneitä viranomaiskäyttöön ja niihin liittyviä varusteita. Työtehtäviisi kuuluu Boomeranger Boatsin tuotteiden suunnittelu ja kehittäminen. Tunnet materiaaleista esimerkiksi alumiinit, hapon kestävät teräkset sekä komposiitit. Meille on tärkeää, että olet kiinnostunut materiaaleista ja tunnet niiden valmistusmenetelmät sekä osaat optimoida rakenteita käyttäen nykyaikaisia työkaluja. Toimit yhteistyössä suunnittelijoiden, tuotannon sekä myynnin kanssa.

Työtehtävä
- Tuotteiden suunnittelu ja kehittäminen
- Yhteistyö suunnittelijoiden, tuotannon ja myynnin kanssa
- Projektipalavereihin osallistuminen ja asiakaskontaktointi

Tarjoamme sinulle vapautta ja vastuuta kehittää ensiluokkaisia, ääriolosuhteisiin soveltuvia tuotteita entistäkin paremmiksi. Sinulla on myös osittainen mahdollisuus etätyöhön.

Etsimällämme henkilöllä on
- Soveltuva tekninen korkeakoulututkinto (AMK/DI)
- 3D-suunnittelutyökalujen hallinta
- Sujuvat MS Office-taidot
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Meille on tärkeää, että innostut suunnitteluhaasteista monimuotoisissa projekteissa, työskentelet itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, sekä omaat asiakaslähtöisen asenteen.

Eduksi katsotaan aiempi työkokemus tekniikan alalta.

Muuta tietoa
- Aloitus: Mahdollisimman pian
- Kesto: Vakituinen
- Sijainti: Loviisa, Troolitie 12, 07910 Valko
- Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Boomeranger Boats Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille (krs03@academicwork.fi).

Hae paikkaa sivujemme kautta: https://jobs.academicwork.fi/annons/suunnitteluinsinoori-boomeranger-boats-oy/15033175?preview=1

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Boomeranger Boats Ltd. (https://boomeranger.fi/) is founded 1991 and is specialized in Rigid Hull Inflatable Boats (RHIB) of the highest quality and solutions for professional marine craft operations. They design and manufacturer advanced composite and marine aluminum Special Operations Boats, Cabin Patrol Boats, Fast Rescue Boats and Workboats in their purpose-built factory in Loviisa, Finland.
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/suunnitteluinsinoori-boomeranger-boats-oy/15033175?preview=1

Jaa ilmoitus