Opiskelijatöihin.fi

Creowave

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 20.10.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
20.10.2019

Työpaikan lähiosoite
Yrttipellontie 10 90230, Oulu

Lisätietoja antaa
Mikko Lahti / aTalent Recruiting, p.+358 40 049 5946

Controller

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen
Haettu tausta: Valmistunut - muutama vuosi työkokemusta
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Sijainti: Yrttipellontie 10, 90230 Oulu
Haku-DL: 20.10.2019

Vuonna 2004 perustettu Creowave tarjoaa ratkaisuja öljy- ja kaasuteollisuuteen ja on markkinajohtaja luotettavan vedenalaisen elektroniikan tuotteissa. Creowaven tuotteisiin kuuluvat öljyn ja kaasun virtausmittarit sekä tuore C-site monitorointijärjestelmä, joka mahdollistaa öljykenttien ja öljynporauslauttojen tuotannon seuraamisen reaaliaikaisen datan avulla. Creowave toimii kansainvälisillä markkinoilla ja suurin kasvu tulee tällä hetkellä Lähi-idästä, Afrikasta ja Australiasta. Tuotteiden ja palveluiden luotettavuus ja laatu ovat Creowavelle ensisijaisen tärkeitä ja kaikki toiminta tutkimuksesta tuotekehitykseen ja testaukseen tapahtuu saman katon alla Oulussa.

Etsimme Creowavelle kehittämishenkistä Controlleria Ouluun. Tehtävässä vastaat taloushallintomme tehtäväkentästä, johon kuuluvat pääasiassa sisäinen laskenta ja raportointi liiketoimintamme tueksi, talousseuranta, yhteistyö tilitoimistomme kanssa ja talousprosessien, -raportoinnin ja -järjestelmien kehittäminen.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkintoa. Edellytämme myös työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä yrityksen taloushallinnosta, mutta tämä voi olla myös edistysaskel urallasi esimerkiksi avustavista tehtävistä vastuullisempaan rooliin. Keskeisenä järjestelmänä tehtäväkentässä on ERP-järjestelmämme, joten olemme erityisen mielissämme, mikäli sinulla on ymmärrystä ja kokemusta toiminnanohjausjärjestelmän kehittämisestä. Näemme eduksi myös työkokemuksen kansainvälistä liiketoimintaa tekevän yrityksen taloustehtävistä. Ennen kaikkea odotamme sinulta motivaatiota oppia, itseohjautuvaa työskentelytapaa ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Creowaven Controllerin tehtävissä pääset kasvavan, kansainvälistä liiketoimintaa tekevän yrityksen taloustehtäviin. Saat hyödyntää ideoitasi ja näkemystäsi monipuolisesti talousprosessiemme kehittämistehtävissä. Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtäväkentän, joka mukautuu myös osaamistasosi mukaan. Kasvumme jatkuessa ja tehtävässä kasvaessasi sinulla on mahdollisuus edetä talouspäällikön tehtäviin.

Hakijalta odotetaan:
- Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa esimerkiksi kauppatieteiden, tuotantotalouden tai liiketalouden opinnoista
- Aiempaa työkokemusta taloushallinnon tehtävistä
- Motivaatiota oppia ja halua kehittää talousprosesseja ja -järjestelmiä
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Kokemus taloushallinnon kehityshankkeista
- Työkokemus kansainvälistä liiketoimintaa ja vientiä tekevästä yrityksestä

Mikäli kiinnostuit Controllerin tehtävästä Creowavella, lähetä hakemuskirjeesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 20.10.2019 mennessä seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/creowave-controller-10-2019. Kerrothan hakemuksessasi myös mahdollisen aloitusajankohdan. Jätäthän dokumentit pdf-muodossa.

Creowavesta voit lukea lisää osoitteessa: http://www.creowave.com/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (+358 40 049 5946, mikko.lahti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Creowaven palvelukseen.
Www

https://atalent.fi/open-position/controller-5

Jaa ilmoitus