Opiskelijatöihin.fi

Creowave

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 20.10.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
20.10.2019

Työpaikan lähiosoite
Yrttipellontie 10 90230, Oulu

Lisätietoja antaa
Lisa Jokinen / aTalent Recruiting, p.0505991835

Quality Manager

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Haettu tausta: Valmistunut - muutama vuosi työelämässä
Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Sijainti: Yrttipellontie 10, 90230 Oulu
Haku-DL: 20.10.2019

Vuonna 2004 perustettu Creowave tarjoaa ratkaisuja öljy- ja kaasuteollisuuteen ja on markkinajohtaja luotettavan vedenalaisen elektroniikan tuotteissa. Creowaven tuotteisiin kuuluvat öljyn ja kaasun virtausmittarit sekä tuore C-site monitorointijärjestelmä, joka mahdollistaa öljykenttien ja öljynporauslauttojen tuotannon seuraamisen reaaliaikaisen datan avulla. Creowave toimii kansainvälisillä markkinoilla ja suurin kasvu tulee tällä hetkellä Lähi-idästä, Afrikasta ja Australiasta. Tuotteiden ja palveluiden luotettavuus ja laatu ovat Creowavelle ensisijaisen tärkeitä ja kaikki toiminta tutkimuksesta tuotekehitykseen ja testaukseen tapahtuu saman katon alla Oulussa.

Creowave etsii nyt Ouluun Quality Manageria monipuolisiin laadun kehittämisen tehtäviin. Tässä roolissa pääset työskentelemään mielenkiintoiseen toimintaympäristöön, jossa laadulla ja turvallisuudella on erittäin tärkeä merkitys liiketoiminnalle: Creowave toimittaa elektroniikkaa asennettavaksi sekä merenpohjaan että räjähdysherkkiin ympäristöihin. Tehtävänkuva tulee sisältämään sekä nykyisen laatujärjestelmän ylläpitoa ja kehitystä että uusien tuotteiden sertifiointiprosessien läpivientiä. Tehtäviisi kuuluvat lisäksi laadun raportointi ja auditoinnit (osaamisesi salliessa pääset auditoimaan myös Creowaven toimittajia). Tässä roolissa tulet toimimaan osana tiimiä, jossa on lisäksesi kaksi muuta henkilöä, jotka ovat tukemassa laitteiden sertifiointeja. Creowavella laatuasiat eivät ole siiloutuneet omaksi kentäkseen, vaan pääset tekemään tiiviistä yhteistyötä tuotannon, tuotekehityksen, johdon sekä pääasiakkaiden kanssa.

Tehtävä sopii henkilölle, jolla on halua kehittää toimintaa, hyvät yhteistyötaidot ja kiinnostus tehdä tiimityötä eri tahojen kanssa. Monenlainen yliopistokoulutus voi tarjota tehtävään sopivan pohjan, mutta toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta laatupuolen tehtävistä, kuten laatuinsinöörin tai laatupäällikön roolista. Creowave tarjoaa kattavan perehdytyksen omaan toimialaansa, mutta toivomme hakijoiden omaavan jonkin verran elektroniikan tuntemusta esimerkiksi työn tai opintojen kautta.

Tässä tehtävässä sinulla on erinomainen mahdollisuus olla muokkaamassa prosesseja nopeasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Creowave toimii jo nyt esimerkiksi Lähi-idässä, Afrikassa ja Australiassa, mutta kansainvälistyminen on vasta alussa. Creowave on alansa markkinajohtaja ja sen referenssejä ovat energia-alan kärkitoimijat, kuten Shell ja British Petroleum. Laatunäkökulmasta tehtävä tarjoaa haastavan ja mielenkiintoisen toimintakentän, sillä tuotteiden on toimittava moitteettomasti sekä veden alla että kohteissa, joissa on räjähdysvaara. Tässä roolissa pääset tekemään myös paljon kehitysorientoitunutta työtä, sillä laatujärjestelmää on ylläpidetty huolellisesti ja perusprosessit ovat kunnossa. Creowave on kiinnostunut hankkimaan esimerkiksi ISO 14001-ympäristösertifikaatin tulevaisuudessa.

Hakijalta odotetaan:
- Relevanttia yliopistotutkintoa
- ISO 9001-standardin tuntemusta
- Aikaisempaa työkokemusta laatutehtävistä (esim. laatuinsinööri tai laatupäällikkö)
- Kosketuspintaa elektroniikkaan koulutuksen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:
- ISO 14001 ympäristöstandardin tuntemus
- ATEX-sertifikaatin tuntemus
- Energia-alan tuntemus


Mikäli tämä tehtävä kuulostaa kiinnostavalta seuraavalta askeleelta urallasi, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi, sekä CV:si viimeistään 20.10. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/creowave-quality-manager-10-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Creowavesta voit lukea lisää osoitteessa: http://www.creowave.com/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (0505991835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Creowaven palvelukseen.
Www

https://atalent.fi/open-position/quality-manager-2

Jaa ilmoitus