Opiskelijatöihin.fi

Zetabyte Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 22.10.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
22.10.2019

Työpaikan lähiosoite
Kaarinantie 700 20540, Turku

Lisätietoja antaa
Lisa Jokinen / aTalent Recruiting p.050 599 1835

Account Manager

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täysipäiväinen (alussa myös osa-aikaisuus neuvoteltavissa)
Haettu tausta: Valmistunut - muutama vuosi työelämässä
Työaika: 38 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Sijainti: Kaarinantie 700, 20540 Turku
Haku-DL: 22.10.2019

Zetabyte Oy tarjoaa laadukasta modernia tietojärjestelmäkehitystä kustannustehokkaasti. Asiakassegmenttimme on uusimpia ratkaisuja tarvitsevat keskisuuret ja aloittavat yritykset, jotka luovat uutta digitaalista liiketoimintaa tai uudistavat vanhenevia ratkaisuja. Tarjoamme asiakkaillemme erittäin kilpailukykyisen hinnan ja kokeneiden sovelluskehittäjien tuottamat ratkaisut. Pystymme hyödyntämään pitkän kokemuksemme avulla alemman kustannustason maissa olevien kumppaniemme tehokkuuden ja osaamisen. Tarjoamme offshore-ratkaisuiden kustannushyödyt pienenkin mittakaavan hankkeisiin ja järjestelmäkehitystiimin, joka skaalautuu asiakkaan vaatimusten mukaan. Paikallisella osaamisella varmistamme asiakkaan tarpeiden ymmärtämisen ja sujuvan toimituksen.

Zetabyte etsii joukkoonsa Turkuun aktiivisella asenteella ja teknisellä kiinnostuksella varustettua Account Manageria! Account Managerina keskityt B2B-myyntiprosessin sekä asiakasportfolion kehittämiseen. Pääset työskentelemään laaja-alaisesti kaikkien myyntiprosessin vaiheiden parissa, sillä tulet olemaan yrityksen ensimmäinen kokopäiväisesti tätä tehtävää hoitava henkilö. Työtehtäväsi sisältävät muun muassa potentiaalisten yritysasiakkaiden kontaktointia, myyntitapaamisia ja tarjousten laatimista. Ajan myötä asiakasportfoliosi kasvaa ja tulet huolehtimaan myös asiakassuhteiden ylläpidon ja lisämyynnin tehtävistä. Myyntiä Zetabytellä tekevät myös perustajaosakkaat, joten pääset työskentelemään läheisessä yhteistyössä erityisesti heidän kanssaan.

Toivomme, että olet päässyt tekemään jo jonkin verran myyntityötä yritysasiakkaiden parissa ja havainnut, että se on oma juttusi. Tärkeintä tässä tehtävässä on asenteesi: innostut haasteista, et pelkää uutta ja viihdyt ihmisläheisessä työssä. Myyt asiakkaille heille räätälöitävää ohjelmistokehityskonseptia, joten sinulla on mielenkiintoa tietotekniikkaa kohtaan ja mahdollisesti aikaisempaa kosketuspintaa siihen esimerkiksi töiden tai opintojen kautta. Käyt asiakastapaamisissa Turussa, muualla Varsinais-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla, joten tehtävässä ajokortti on hyödyksi. Koska rooli on uusi, sinulla on erinomainen mahdollisuus tehdä siitä itsesi näköinen ja rakentaa mielestäsi toimivaa myyntiprosessia. Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen ja alkuun saat tukea tapaamisissa käymiseen Zetabyten omistajilta.

Hakijalta odotetaan:
- Jonkin verran aikaisempaa kokemusta B2B-myynnin parista
- Oma-aloitteista työskentelyotetta ja hyviä sosiaalisia taitoja
- Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto
- Tietotekniikan alatuntemus
- Vainu-osaaminen

Tarjoamme sinulle:
- Tehtävän, jossa pääset olemaan merkittävässä roolissa kasvavan yrityksen myyntiprosessin rakentamisessa ja olemaan osa kansainvälistä verkostomaista työyhteisöä
- Mahdollisuuden päästä muokkaamaan omaa rooliasi ja luomaan itsellesi toimivia käytäntöjä: työn lopputulos ratkaisee!
- Kilpailukykyisen pohjapalkan ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan tulotasoon. Koeajan palkka on 3000€/kk ja koeajan aikana sovitaan jatkuvasta provisiopohjaisesta palkkiosta, jossa kuitenkin on myös kohtuullinen kiinteän palkan osuus.
- Houkuttelevan ja hintakilpailukykyisen myytävän tuotteen
- Yrityksen, jonka palveluksessa pääsee oppimaan myös kansainvälisestä liiketoiminnasta

Mikäli tämä tehtävä kuulostaa kiinnostavalta seuraavalta askeleelta urallesi, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi tai tutkintotodistuksesi sekä CV:si viimeistään 22.10. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/zetabyte-account-manager-10-2019-2. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

Zink IT:stä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.zinkit.fi/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (0505991835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Zink IT:n palvelukseen.
Www

https://atalent.fi/open-position/account-manager-20

Jaa ilmoitus