Opiskelijatöihin.fi

RKL Sundholm

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 29.10.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
neuvoteltavissa

Palkkaus
neuvoteltavissa

Haku päättyy
29.10.2019

Työpaikan lähiosoite
Pitkäkatu 33 08150, Lohja

Lisätietoja antaa
Milla Saari / aTalent Recruiting +358 50 5241998

Työnjohtaja

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Haettu tausta: Valmistunut, jonkin verran työmaakokemusta
Työaika: 40 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Neuvoteltavissa, viimeistään tammikuussa 2020
Sijainti: Pitkäkatu 33, 08150 Lohja, työmaat vaihtelevasti Uudenmaan alueella
Haku-DL: 29.10.2019

Rakennusliike Sundholm tarjoaa osaavaa ja ammattitaitoista rakennus- ja saneeraustyötä Uudenmaan alueella. Työssämme korostuu laatu, kotimaisuus, palvelualttius sekä joustavuus. Työllistämme n. 20 osaajaa. Pitkän kokemuksen ja monipuolisen osaamisen ansiosta toteutamme laadukkaat remontit perustustöistä peltikaton maalaamiseen tai kylpyhuoneremonteista julkisivun uusimiseen ja talon maalaamiseen. Erikoisosaamistamme ovat myös esteetön rakentaminen, asunnon muutostyöt ja huoneistoremontit. Teemme kaikkiaan 120-170 erikokoista remontti- ja korjaustyötä vuosittain. Tutustu Rakennusliike Sundholmiin tarkemmin osoitteessa https://rklsundholm.fi/!

Rakennusliike Sundholm etsii nyt Työnjohtajaa kasvavaan perheyritykseensä! Pidät rakennusprojektien langat käsissäsi, niin työmaalla kuin toimistossa. Työnjohtajana olet keskeisessä roolissa omilla sekä ulkopuolisilla työmaillamme. Vastaavan mestarin roolissa teet selvityksiä työmaahan mahdollisesti liittyvistä erityispiirteistä ja ohjeistat projektin kulkua sen mukaan. Tehtävässä noin puolet ajastasi kuluu työmaavierailujen merkeissä seuraamassa projektien etenemistä, sekä mahdollisesti myös asentajia ja muuta työmaahenkilökuntaa ohjeistaen. Työmaakäyntien lisäksi vietät aikaasi myös Lohjan toimistolla esimerkiksi urakkalaskennan, materiaalitilausten ja muun koordinoinnin parissa. Vastuullesi kuuluu myös valvontaraporttien laatiminen kohteista sekä sidosryhmätyöskentely asiakkaiden sekä sisäisten työntekijöiden kanssa.

Työnjohtajan saappaisiin hypätäksesi olet kerryttänyt jo hieman alan työkokemusta, mutta ennen kaikkea sinulla on vahva halu oppia lisää! Liityt Rakennusliike Sundholmin tiiiviiseen työyhteisöön, joka rohkaisee sinua ottamaan seuraavan askeleen urallasi. Asenteesi ratkaisee!

Tässä on tilaisuutesi liittyä perheyritykseen sen kasvun hetkellä ja antaa panoksesi uusien kohteiden voittamiseen ja toiminnan kehittämiseen! Myöhemmin sinulla on mahdollisuus neuvotella esim. osakkuudesta.

Hakijalta odotetaan:
- Korkeakoulututkintoa (RI/RKM)
- Työmaakokemusta esimerkiksi työmaainsinöörin tehtävistä (esim. harjoittelut, kesätyöt)
- Toimistotyökalujen (MS Office -ohjelmat) hallintaa
- Täsmällistä ja laatuorientoitunutta työtapaa
- B-luokan ajokorttia
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

RKL Sundholm tarjoaa sinulle:
- Työyhteisöksi motivoituneen perheyrityksen, joka kasvaa ja kehittyy
- Pitkällä tähtäimellä mahdollisuuden osakkuuteen
- Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
- Laajennetun työterveyden, tukea liikuntaharrastuksiin ja puhelinedun

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan aTalentin asiakasyrityksen RKL Sundholmin palvelukseen.

Oletko etsimämme Työnjohtaja? Lähetä hakemuskirjeesi ja CV:si viimeistään 29.10.2019 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/rakennusliike-sundholm-oy-tyonjohtaja-10-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi, ja milloin voisit aloittaa tehtävässä.

Tehtävästä hakuprosessista ja aikatauluista voit kysyä tarkemmin aTalentin Rekrytointipäällikkö Milla Saarelta (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse.
Www

https://atalent.fi/open-position/tyonjohtaja-2

Jaa ilmoitus