Opiskelijatöihin.fi

ISS Palvelut Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 17.11.2019

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
TES

Haku päättyy
17.11.2019

Työpaikan lähiosoite
Lehtoniemi 70840, Kuopio

Lisätietoja antaa
Anne / ISS rekrytointi 0505268841

Osa - aikaisia siivoojia

Työtehtävän kuvaus Etsitkö töitä opiskelujen ohelle tai haluatko lisäansioita?

Etsimme ripeä otteisia Siivoojia osa - aikaiseen työsuhteeseen Kuopioon.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtävässäsi vastaat koulukohteen ylläpitosiivouksesta. Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Lehtoniemessä Kuopiossa. Työ on osa - aikainen ja työtä tehdään arkisin klo 6 – 10. Työ sopii loistavasti opiskelijalle tai lisäansioita haluavalle.

Tehtävässä menestyäksesi sinun tulee olla järjestelmällinen, ripeä ja asiakaspalveluhenkinen. Puhdistuspalvelualan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi mutta tärkeämpää on halu oppia ja kehittää itseään.

Toivomme, että sinulla on positiivinen asenne työntekoon, et hätkähdä pienestä ja pidät haasteista. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen peruspilari. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään alla olevan linkin kautta!
Www

https://rekry.saima.fi/isshome/open_job_view.html?prj=a940fa189c442a5f985f3315d96e3975&jc=1&did=4200

Jaa ilmoitus