Opiskelijatöihin.fi

Stara

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 22.11.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
1.12.2019

Palkkaus
Peruspalkka 3144,66 €/kk, lisäksi ammattialalisä ja mahdolliset henkilökohtaiset lisät.

Haku päättyy
22.11.2019

Työpaikan lähiosoite
Helsinki 00310, Helsinki

Lisätietoja antaa
Emilia Haapajärvi tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn07@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15034747

Projekti-insinööri Staraan

Työtehtävän kuvaus Haemme nyt projekti-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen kaupunkitekniikan rakentamisen tiimiin Staraan! Projekti-insinöörinä tulet vastaamaan muun muassa hankkeisiin liittyvien aikataulujen-, laadun sekä hankintojen seurannasta ja hoitamisesta yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Työtehtävät ovat monipuolisia ja Stara tarjoaa sinulle hyvät mahdollisuudet kehittyä työssäsi myös tulevaisuudessa. Lue ilmoitus ja hae tehtävää heti, sillä teemme haastatteluja jo ennen hakuajan umpeutumista!

KUVAUS:
Staran projekti-insinöörinä vastaat osaltasi työmaiden taloudellisen tuloksen ja laadun saavuttamisesta, aikataulussa pysymisestä sekä onnistuneista ja oikein ajoitetuista hankinnoista. Valmistelet työmaakokouksia ja palavereja sekä pidät yhteyttä viranomaisiin, aliurakoitsijoihin, tavarantoimittajiin ja muihin sidosryhmiin. Hoidat hankkeiden käytännön asioita tiiviissä yhteistyössä omien ja aliurakoitsijoiden työntekijöiden kanssa.

Tarjoamme:
- Mielenkiintoisen työn monipuolisten ja mielenkiintoisten hankkeiden parissa
- Koulutusmyönteisen työympäristön, jossa on tilaa kehittyä ja edetä urallaan
- Turvallisen työsuhteen, jossa on monipuoliset työsuhde-edut

TYÖTEHTÄVÄ:

- Työmaan taloudellisen tuloksen seuranta ja siitä vastaaminen
- Työmaan aikataulujen ja laadunseuranta sekä hankinnat
- Työmaakokousten valmistelu ja niihin osallistuminen
- Yhteistyö eri sidosryhmien ja viranomaisten kanssa

Etsimällämme henkilöllä on:
- Rakennusinsinöörin (AMK) koulutus
- Vähintään vuoden verran kokemusta infrarakentamisen työnjohto- tai suunnittelutehtävistä
- Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
- Innostunut ja kehittymishaluinen asenne
- Sujuva suomenkielen osaaminen
Eduksi katsomme myös mikäli olet perehtynyt koneohjaukseen ja tietomallinnuksen hyödyntämiseen hankkeen elinkaaressa. Lisäksi maanrakennuksen digitaalisten työvälineiden tuntemus luetaan eduksesi.

MUUTA TIETOA:

Aloitus: 1.12.2019

Kesto: Vakituinen työsuhde

Sijainti: 00310 Helsinki

Palkka: peruspalkka 3144,66 €/kk, lisäksi ammattialalisä ja mahdolliset henkilökohtaiset lisät. Lisäksi Stara tarjoaa Helsingin kaupungin henkilöstöedut.

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Staran puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille krn07@academicwork.fi.

Hakuaikapäättyy: 22.11.2019 klo.16:00. Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme edetä potentiaalisten kandidaattien kanssa haastatteluvaiheeseen myös ennen hakuajan umpeutumista.

Hae paikkaa: https://jobs.academicwork.fi/annons/projektiinsinoori-staraan/15034747

YRITYSKUVAUS
Stara on luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Staran inspiroiva tehtävä on rakentaa ja hoitaa Helsinkiä, Suomen pääkaupunkia. Staralaisille on tärkeää kehittyä työssään jatkuvasti. Kaupunkitekniikan rakentajat taitavat koko infrarakentamisen palvelupaketin – katujen, puistojen ja kunnallistekniikan rakentamisen.
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/projektiinsinoori-staraan/15034747

Jaa ilmoitus