Opiskelijatöihin.fi

ISS Palvelut Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 17.11.2019

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
TES

Haku päättyy
17.11.2019

Työpaikan lähiosoite
Vuohijärvi 47900, Kouvola

Lisätietoja antaa
Anne / ISS Rekrytointi 0505268841

Teollisuussiivooja

Työtehtävän kuvaus Pidätkö tarkkuutta vaativasta fyysisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää VIIKONLOPPUSIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Kouvolan seudulle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Työssäsi vastaat tehdaskohteen ylläpitosiivouksesta. Työtä tehdään sunnuntaisin klo 6:30–15 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Työ sopii loistavasti opiskelijalle tai lisäansioita haluavalle.

Tässä tehtävässä et tarvitse välttämättä aikaisempaa siivouskokemusta, sillä perehdytämme sinut hyvin tehtävään. Aikaisempi kokemus ja alan koulutus lasketaan eduksi. Työssä suoriutuaksesi tarvitset kuitenkin hyvää peruskuntoa. Kohteen sijainnin vuoksi B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat tarpeen.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Hae pian alla olevan linkin kautta!
Www

https://rekry.saima.fi/isshome/open_job_view.html?prj=d9dd404e9ba748f0fc6534de888d302d&jc=1&did=4200

Jaa ilmoitus