Opiskelijatöihin.fi

ISS Palvelut Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 8.12.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
8.12.2019

Työpaikan lähiosoite
Lappi, useita sijainteja 93600, Kuusamo

Lisätietoja antaa
Anne / ISS Rekrytointi 0505268841

Kiinteistönhoidon palveluohjaaja Lappiin

Työtehtävän kuvaus Oletko kiinteistöhuollon ammattilainen ja etsit uusia haasteita?

Haemme ammattitaitoista kiinteistöhuollon PALVELUOHJAAJAA tiimiimme Lappiin.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Työssäsi toimit esimiehen apuna käytännön töiden organisoinnissa, työntekijöiden opastus-, ja ohjaustehtävissä sekä asiakaspalvelussa. Osallistut myös laskutukseen, huoltokirjojen käyttöön ja valvontaan. Olet aktiivisesti mukana uusmyynnissä sekä hoidat itsenäisesti asiakassuhteita. Osallistut myös käytännön työhön oman osaamisesi mukaan. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin päiväaikaan (klo 7–15), mutta olet valmis osallistumaan tarvittaessa myös päivystykseen. Voit työskennellä joko Kuusamosta, Kemijärveltä tai Inarista käsin. Työ on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Edellytämme alalle soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi kiinteistöpalvelualan tutkinto) ja vankkaa kokemusta kiinteistönhoidon tehtävistä sisältäen kokemusta esimies- ja palveluohjaajan työstä. Tehtävän hoitaminen vaatii reipasta, asiallista ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta. Toivomme myös vahvaa teknistä osaamista, hyvää asiakaspalveluasennetta, itsenäistä työotetta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Hyvät IT-taidot ja B-ajokortti ovat välttämättömät. Työssäsi tarvitset myös erinomaista suomen kielen taitoa.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään alla olevan linkin kautta!
Www

https://rekry.saima.fi/isshome/open_job_view.html?prj=03a9240f9121d6e6c8f3cea77e185682&jc=1&did=4200

Jaa ilmoitus