Opiskelijatöihin.fi

Arkkeo

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 11.12.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
helmikuu 2020, sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
11.12.2019

Työpaikan lähiosoite
Kutomotie 16 00380 , Helsinki

Lisätietoja antaa
Laura Seppä / aTalent Recruiting, p.0405579389, email:laura.seppa@atalent.fi

Sales Manager

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: kokoaikainen, vakituinen
Toivottu aloituspäivämäärä: helmikuu 2020, sopimuksen mukaan
Sijainti: Kutomotie 16, 00380 Helsinki
Haku-DL: 11.12.2019

Arkkeo on alkuvuonna 2019 lanseerattu palvelu, joka tekee maksukortista universaalin etukortin. Arkkeon käyttäjät ansaitsevat automaattisesti etuja toistuvista ostoistaan, kun asioivat lempikaupoissaan. Yritys on maailman ensimmäinen täysin automatisoitu etuohjelma - asiakkaat saavat automaattisesti kanta-asiakasetunsa, kauppiaat palkitsevat automaattisesti säännöllisiä asiakkaitaan ja kummankaan ei tarvitse tehdä mitään.

Arkkeo Oy on suomalainen yritys, joka tavoittelee nopeaa kasvua ja kansainvälistymistä seuraavien vuosien aikana. Tavoitteenamme on mullistaa säännöllisten asiakkaiden palkitseminen tavalla, joka on asiakaslähtöistä, helppoa ja hauskaa. Lue lisää Arkkeosta: https://www.arkkeo.com/

Arkkeo etsii energistä ja ennakkoluulotonta Sales Manageria osaksi tiivistä kahdeksan hengen startup-työyhteisöään! Arkkeon avulla kauppiaat voivat lanseerata helposti ja nopeasti kampanjan, josta kuluttajat ansaitsevat rahaa takaisin. Tehtävänäsi on myydä Arkkeon tuotetta pienille ja keskisuurille yrityksille, esimerkiksi kivijalkaliikkeiden, -ravintoloiden ja -kahviloiden kauppiaille.

Sales Managerina tehtäviesi pääpaino on energisessä B2B-myynnissä ja keskeisin tavoitteesi on yritysasiakaskunnan kasvattaminen uusasiakashankinnan keinoin kattaen koko myyntiprosessin aina prospektoinnista lähtien kasvokkaisiin asiakastapaamisiin, kauppojen clousaamiseen sekä asiakkuudenhoitoon. Työhösi sisältyy tapaamisten sopimista puhelimitse sekä myyntiä jalkautumalla liikkeisiin pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Kiinnostuksesi mukaan pääset myös osallistumaan myynnin strategian kehittämiseen, ja Arkkeolla ollaankin innokkaita kuulemaan uusia näkökulmia ja ajatuksia myynnin saralla. Tässä tehtävässä aikaisempaa myyntikokemusta tärkeämpää on myynnin nälkä, uteliaisuus sekä halu kehittyä ja kehittää myyntiä. Alkuvaiheessa saat tukea esimieheltäsi ja muulta tiimiltä, ja perehdytysvaiheessa työskentelet tiiviisti esimiehesi rinnalla. Tehtävää on mahdollista räätälöidä osaamisesi mukaan, joten tehtävä sopii sekä kokeneelle myyntitykille että uraansa aloittelevalle kehittymishaluiselle tulevaisuuden myyjälle.

Arkkeo tarjoaa sinulle:
-Mahdollisuuden kehittää B2B-myyntiosaamista
-Vaihtelevan ja joustavan tehtävänkuvan; myynnin lisäksi pääset tiiviisti mukaan kehittämään myynnin strategiaa, joka on olennaisesti yhteydessä koko yrityksen strategiaan
-Urakehitysmahdollisuuksia oman kiinnostuksesi mukaan myös esimerkiksi markkinoinnin parissa
-Mahdollisuuden päästä vaikuttamaan startup-yrityksen toimintaan
-Tiimin tuen sekä vapauteen ja vastuuseen pohjautuvan työilmapiirin
-Joustavat työajat, Arkkeolla ei tunneta kellokorttia
-Motivoivan palkkamallin pohjapalkalla ja suoritukseesi perustuvalla provisiolla

Odotamme sinulta:
-Innostusta ja rohkeutta aktiiviseen myyntityöhön sekä halua tehdä tulosta
-Ennakkoluulotonta ja kehittymishaluista asennetta sekä liiketoimintaymmärrystä
-Jotain aiempaa myyntikokemusta (B2C tai B2B)
-Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Haluaisitko päästä näyttämään taitosi? Lähetä CV:si ja lyhyt hakemuskirje pdf-muodossa viimeistään 11.12.2019 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/arkkeo-sales-manager-11-2019 Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Laura Seppä (0405579389, laura.seppa[at]atalent.fi).
Www

https://www.arkkeo.com/

Jaa ilmoitus