Opiskelijatöihin.fi

Digital Illustrated

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 9.12.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian, tammikuu 2020

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
9.12.2019

Työpaikan lähiosoite
Keskuskatu 3 00100, Helsinki

Lisätietoja antaa
Vilma Vuorinen / aTalent Recruiting p. 050 513 4740

Marketing & Talent Acquisition Consultant

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Vakituinen, Kokoaikainen
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe - valmistunut
Työaika: 38 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian, tammikuu 2020
Sijainti: Keskuskatu 3, 00100 Helsinki
Haku-DL: 9.12.2019

Digital Illustrated on moderni ja ketterä organisaatio, joka työllistää 75 Microsoft-ammattilaista. Tuemme yritysten digitaalisia transformaatioita kehittämällä liiketoimintaa kiihdyttäviä ratkaisuja Microsoft-pilven avulla. Toimimme asiakaslähtöisesti itseohjautuvissa tiimeissä, joissa työntekijöillä on valta ja vapaus päättää työstään. Asiakkaitamme ovat alallaan johtavat organisaatiot, kuten OP, KONE, S-Ryhmä ja Outotec. Toimenkuvat vaativat aidon kiinnostuksen alaan sekä kovan työmoraalin, mutta tarjoavat vastapainoksi ainutlaatuisen yhteishengen ja vapauden. Työn ohella arvostamme yhdessäoloa, huonoa huumoria, hyviä lounaita ja yhteisiä retkiä sekä muita tapahtumia. Katso kuvia meistä ja tekemisistämme Instasta, lue lisää organisaatiostamme ja työkulttuuristamme henkilöstökäsikirjastamme ja tutustu meihin verkkosivujen kautta https://digitalillustrated.com/.

Digital Illustrated etsii kasvavaan tiimiinsä motivoitunutta sekä kehittymishaluista henkilöä Marketing & Talent Acquisition Consultant -rooliin. Tässä monipuolisessa roolissa työskentelet markkinoinnin, rekrytointia tukevien sekä erilaisten hallinnollisten tehtävien parissa. Markkinoinnin puolella esimerkiksi ideoit ja kirjoitat blogitekstejä, tuotat sisältöä nettisivuille ja sosiaalisen median kanaviin sekä suunnittelet ja toteutat muita markkinointitoimenpiteitä. Lisäksi tuet tiimejä rekrytoinneissa etsimällä ja kontaktoimalla potentiaalisia kandidaatteja puhelimitse ja LinkedIniä hyödyntäen sekä koordinoit rekrytointiprosessin eri vaiheita. Kyseessä on uusi ja kehittyvä rooli, joten saat erinomaisen mahdollisuuden alusta alkaen vaikuttaa omaan tekemiseesi sekä vastuisiisi. Kiinnostuksesi mukaan voit myös olla tukevassa ja kasvavassa roolissa asiakasprojekteissa.

Digital Illustratedilla työskennellään ketterästi itseohjautuvissa tiimeissä ja teet yhteistyötä laajasti läpi yrityksen kollegoiden sekä eri sidosryhmien kanssa. Etsimmekin ennen kaikkea hyvillä yhteistyö- ja viestintätaidoilla varustettua oma-aloitteista tekijää. Kehität mielelläsi toimintatapoja, pallottelet sujuvasti useampia kokonaisuuksia käsissäsi ja otat myös rohkeasti yhteyttä potentiaalisiin kandidaatteihin. Digital Illustrated on kasvuyritys, jossa saat vastuuta heti alkumetreistä lähtien ja omasta kiinnostuksestasi riippuen sinulla on tulevaisuudessa mahdollisuus kehittyä esimerkiksi asiakastehtäviin junior-konsultin rooliin tai saada lisävastuita sisäisessä roolissa.

Hakijalta odotetaan:
- Soveltuvaa tutkintoa / loppuvaiheen opintoja (esim. amk/yo)
- Vahvoja kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi
- Proaktiivista ja itseohjautuvaa työotetta sekä intoa oppia
- MS Office -työkalujen hallintaa sekä kykyä omaksua nopeasti uusia järjestelmiä

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Aikaisempi soveltuva työkokemus esimerkiksi markkinoinnista, viestinnästä tai HR:stä
- Muu järjestelmäosaaminen, esim. Wordpress ja CRM-järjestelmät

Digital Illustrated tarjoaa sinulle:
- Monipuolisen työn modernissa ja ketterässä ympäristössä sekä vastuuta niin paljon kuin olet valmis ottamaan
- Mutkattoman, osaavan ja matalan hierarkian työyhteisön, jossa henkilöstön hyvinvointiin panostetaan
- Mahdollisuuden päästä näkemään läheltä laajoja digitransformaatiohankkeita
- Kehittymismahdollisuudet tulevaisuudessa kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi asiakasvastuulliseen konsultin rooliin tai laajempaan sisäisen kehityksen vastuuseen
- Kilpailukykyisen palkan, vapaasti valittavat työvälineet, laaja-alaisen sairausvakuutuksen sekä monia muita etuja, kuten aamu- ja välipalat sekä monipuoliset virkistystapahtumat

Mikäli olet oikea henkilö tähän monipuoliseen ja kehittyvään rooliin, lähetä hakemuksesi sekä CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.12.2019 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/digital-illustrated-marketing-talent-acquisition-consultant-11-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi sekä mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja saatamme edetä rekrytointiprosessissa jo ennen hakuajan päättymistä.

Digital Illustratedista voit lukea lisää osoitteessa: https://digitalillustrated.com/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Vilma Vuorinen (+358 50 513 4740, vilma.vuorinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Digital Illustratedin palvelukseen.
Www

https://atalent.fi/open-position/marketing-talent-acquisition-consultant

Jaa ilmoitus