Opiskelijatöihin.fi

Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 11.12.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian, neuvoteltavissa

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
11.12.2019

Työpaikan lähiosoite
Suokallionkuja 2 01740, Vantaa

Lisätietoja antaa
Jenni Tontti / aTalent Recruiting, +358407508821

Tuoteassistentti

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen
Työaika: 38 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian
Sijainti: Suokallionkuja 2, 01740 Vantaa
Haku-DL: 11.12.2019

Wihuri Oy Metro-tukku on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Huolehdimme päivittäin noin 30 000 horeca-alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaasta. Palvelemme koko maan kattavan toimitusmyynnin, Metro-pikatukkuverkoston ja emetro.fi:n kautta. Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Vantaan Viinikkalassa. Meillä on yli sadan vuoden kokemus monipuolisesta tukkukaupasta. Kuulumme kansainvälisesti toimivaan Wihuri-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Visiomme on olla tukkukaupassa Suomen luotettavin kumppani. Wihurin Metro-tukusta voit lukea lisää osoitteissa: https://www.wihuri.fi/aarnio ja https://www.emetro.fi.

Wihuri Metro-tukun Hinnoitteluorganisaatio etsii tiimiinsä uutta Tuoteassistenttia! Tuoteassistenttina tehtäväsi liittyvät laajasti tuoterekisterin tuotteiden käsittelyyn ja ylläpitoon. Pääasialliset tehtäväsi tuoterekisterissä sisältävät Metro-tukun nettikaupan (eMetron) ja muiden järjestelmien pääkäyttäjätehtäviä, vaativien tuotetietojen käsittelyä, viranomaisraportoinnin tuottamista ja tuotetietojen validointitehtäviä.

Tuoteassistenttina käsittelet eMetron tuotetietoja sekä osallistut niiden ylläpitoon ja kuukausittaisiin valikoimatöihin. Tehtäviisi kuuluvat myös kuvapankin integraatiot, testaukset, dokumentointi sekä käyttäjätuki. Vaativien tuotetietojen käsittelyllä tarkoitetaan sellaisten tuotteiden käsittelyä ja ylläpitoa, jotka ovat verottomia, VAK-luokiteltuja tai valmisteveron alaisia, joihin liittyy pantteja tai jotka kuuluvat esimerkiksi tupakkatuotteisiin. Toimit myös Wihurin GDSA-järjestelmän pääkäyttäjänä ja olet vastuussa järjestelmän taustaylläpidosta ja esimerkiksi rikastetusta tuotetiedosta, integraatiosta, migraatiosta, lomakeylläpidosta sekä Synkka-tuotetietopankkiin liittyvästä kehitystyöstä. Näiden tehtävien lisäksi tuotat viranomaisraportointia, jonka takia toivomme sinulta huolellista ja tarkkaa työotetta.

Tässä tehtävässä toimit paljon erilaisten järjestelmien käyttäjänä, joten odotamme sinulta nopeaa tietojärjestelmien haltuunottoa sekä kiinnostusta työskennellä niiden parissa - toivomme, että tartut innolla erilaisiin tehtäviin! On hienoa, jos sinulla on jo kokemusta erilaisten järjestelmien ympäriltä, mutta perehdytämme sinut tähän tehtävään ja järjestelmiin ja saat myös tiimiltä täyden tuen. Tärkeää on, että pystyt toimimaan tehokkaasti myös kiireen keskellä, joten työssä tarvitaan aloitteellista toimintaotetta, priorisointi- ja ongelmanratkaisukykyä sekä tiimityöskentelytaitoja.

Hakijalta odotetaan:

- Hyviä IT-taitoja ja MS Office -ohjelmiston tuntemusta, erityisesti Excelin perusteiden osaamista
- Reipasta ja toimeentarttuvaa asennetta - intoa työskennellä erilaisten järjestelmien parissa!
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

- SAP-ERP osaaminen (esim. työn tai opintojen kautta)
- Synkka-tuotetietopankin tuntemus
- Kokemus tuotetietojen hallinnasta

Wihuri Metro-tukku tarjoaa sinulle:

- Tapahtumarikkaan ympäristön, jossa tukenasi ovat joustava ja avulias tiimi sekä esimies
- Työtehtäviä joiden avulla saat laajaa kokonaiskuvaa tuotetietoihin liittyen ja monipuolista järjestelmäosaamista
- Monialakonsernin tarjoamat mahdollisuudet myös tulevaisuudessa - pääset osaksi suomalaista kansainvälisesti toimivaa yritystä, joka kehittyy jatkuvasti ja jolla on vahva historia
- Viihtyisän työympäristön sekä hyvät työsuhde-edut, kuten laadukkaan työterveyshuollon, työkyvyn ja -hyvinvoinnin tuen sekä ostoedut Wihurin toimipisteissä sekä yhteistyökumppaneilla

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi, sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 11.12.2019 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/wihuri-oy-aarnio-metro-tukku-tuoteassistentti-12-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358 40 750 8821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Wihuri Oy Aarnion palvelukseen.
Www

https://atalent.fi/open-position/tuoteassistentti

Jaa ilmoitus