Opiskelijatöihin.fi

Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 11.12.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian, neuvoteltavissa

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
11.12.2019

Työpaikan lähiosoite
Suokallionkuja 2 01740, Vantaa

Lisätietoja antaa
Jenni Tontti / aTalent Recruiting, +358407508821

Tuoteassistentti (määräaikainen)

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Kokoaikainen, määräaikainen 31.8.2020 asti
Työaika: 38 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian
Sijainti: Suokallionkuja 2, 01740 Vantaa
Haku-DL: 11.12.2019

Wihuri Oy Metro-tukku on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Huolehdimme päivittäin noin 30 000 horeca-alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaasta. Palvelemme koko maan kattavan toimitusmyynnin, Metro-pikatukkuverkoston ja emetro.fi:n kautta. Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Vantaan Viinikkalassa. Meillä on yli sadan vuoden kokemus monipuolisesta tukkukaupasta. Kuulumme kansainvälisesti toimivaan Wihuri-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Visiomme on olla tukkukaupassa Suomen luotettavin kumppani. Wihurin Metro-tukusta voit lukea lisää osoitteissa: https://www.wihuri.fi/aarnio ja https://www.emetro.fi.

Wihuri Metro-tukun Hinnoitteluorganisaatio valmistautuu tulevaan projektiin ja hakee tiiminsä lisävahvistukseksi Tuoteassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen! Tuoteassistenttina tehtäväsi on varmistaa yhdessä muun tiimin kanssa arjen sujuvuus ja käsitellä tuotetietoja sekä Master Dataa tuote- ja toimittajarekisterissä. Käytämme Synkka-tuotetietopankkia ja tehtävänäsi on vastaanottaa ja tarkistaa tuotetietoja ja perustaa uusia tuotteita Wihurin järjestelmiin (GDSA- ja SAP). Osallistut tuotetietojen validointiin ja teet myös yhteistyötä tuoteryhmäpäälliköiden ja tavarantoimittajien kanssa. Päivittäisiin tiimin yhteisiin tehtäviin kuuluu esimerkiksi yhteisen sähköpostin purkamista ja asioiden eteenpäin vientiä.

Tässä tehtävässä toimit paljon erilaisten järjestelmien käyttäjänä, joten odotamme sinulta nopeaa tietojärjestelmien haltuunottoa sekä kiinnostusta työskennellä niiden parissa - toivomme, että tartut innolla erilaisiin tehtäviin! On hienoa, jos sinulla on jo kokemusta erilaisten järjestelmien ympäriltä, mutta perehdytämme sinut tähän tehtävään ja järjestelmiin sekä saat myös tiimiltä täyden tuen. Tärkeää on, että pystyt toimimaan tehokkaasti myös kiireen keskellä, joten työssä tarvitaan aloitteellista työskentelyotetta, priorisointi- ja ongelmanratkaisukykyä sekä tiimityöskentelytaitoja.

Hakijalta odotetaan:

- Hyviä IT-taitoja ja MS Office -ohjelmiston tuntemusta, erityisesti Excelin perusteiden osaamista
- Reipasta ja toimeentarttuvaa asennetta
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

- SAP-ERP osaaminen (esim. työn tai opintojen kautta)
- Synkka-tuotetietopankin tuntemus ja/tai kokemus Relex-järjestelmästä
- Kokemus tuotetietojen hallinnasta

Wihuri Metro-tukku tarjoaa sinulle:

- Tapahtumarikkaan ympäristön, jossa tukenasi ovat joustava ja avulias tiimi sekä esimies
- Työtehtäviä joiden avulla saat laajaa kokonaiskuvaa tuotetietoihin liittyen ja monipuolista järjestelmäosaamista
- Monialakonsernin tarjoamat mahdollisuudet myös tulevaisuudessa - pääset osaksi suomalaista kansainvälisesti toimivaa yritystä, joka kehittyy jatkuvasti ja jolla on vahva historia
- Viihtyisän työympäristön sekä hyvät työsuhde-edut, kuten laadukkaan työterveyshuollon, työkyvyn ja -hyvinvoinnin tuen sekä ostoedut Wihurin toimipisteissä sekä yhteistyökumppaneilla

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi, sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 11.12.2019 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/wihuri-oy-aarnio-metro-tukku-tuoteassistentti-maaraaikainen-12-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358 40 750 8821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Wihuri Oy Aarnion palvelukseen.
Www

https://atalent.fi/open-position/tuoteassistentti-maaraaikainen

Jaa ilmoitus