Opiskelijatöihin.fi

Aktia

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 22.12.2019

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Neuvoteltavissa, huhti-kesäkuulle

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
22.12.2019

Työpaikan lähiosoite
Mannerheimintie 14 00100, Helsinki

Lisätietoja antaa
Miili Reponen / aTalent Recruiting p.0504754889

IT-kesätyöt 2020

Työtehtävän kuvaus Aktia etsii kesäksi IT-alan osaajia monipuolisesti erilaisilla taustoilla, sillä värikkäältä sekä monipuoliselta IT:n kentältä tehtäviä löytyy useita. Kaikki Aktian IT-kesätyöpaikat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin keskustassa. Osaan positioista haetaan englanninkielistä osaajaa, ja joissakin tehtävissä on tarvetta myös suomen tai ruotsin osaamiselle. Tehtäviä on tarjolla erilaisille taustoille aina ohjelmistokehittäjästä analyytikkoon, joten mikäli omaat sopivaa taustaa tai kiinnostusta IT-alalta, tutustu tarkemmin tarjolla oleviin positioihin. Lue lisää ja hae AktiaSummer-rekrytointitapahtumaan helposti jättämällä pelkkä CV:si jo tänään!

Tutustu kaikkiin avoimiin tehtäviin täällä: https://atalent.fi/open-position/it-kesatyot-2020. Etsimme osaajia muun muassa osaajia IT User Services -, TechOps-, Chief Information Security Office -, Customer Engagement -, Internal Applications -, Customer Applications -, Quality Assurance -, Data Operations -, Data & Analytics - sekä Digital Channels -tiimeihin. Erilaisia rooleja löytyy esimerkiksi ohjelmistokehityksen, testauksen, tietoturvan sekä data- ja business-analytiikan parista. Lue lisää ja hae AktiaSummer-rekrytointitapahtumaan helposti jättämällä pelkkä CV:si jo tänään!

Tyyppi: Määräaikainen, kesätyö
Positio: IT-kesätyöt
Ajankohta: Neuvoteltavissa huhti-syyskuulle
Työaika: Kokoaikainen 37 h/vko
Sijainti: Mannerheimintie 14, Helsinki. Aktian pääkonttori muuttaa uusiin toimitiloihin kesällä 2020, jolloin työpisteesi voi myös olla osoitteessa Arkadiankatu 4-6, Helsinki.
Haku-DL: 22.12.2019

Miten rekrytointiprosessi etenee?
1. Lähetä CV:si aTalentin hakujärjestelmän kautta viimeistään 22.12.2019.
2. Potentiaalisimmat hakijat kutsutaan 16.1.2020 järjestettävään tapahtumaan.
3. Aktian kesätyötapahtuma Salmisaaren Biitsissä 16.1.2020! Tapaat Aktian yksiköiden palkkaavat esimiehet tapahtumassa.
4. Kesätyöhaun prosessi jatkuu Aktialla.

Löydät linkit hakujärjestelmään jokaisen position yhteydestä täältä: https://atalent.fi/open-position/it-kesatyot-2020.
Lähetä meille CV PDF-muodossa viimeistään 22.12.2019 mennessä. Ilmoita CV:ssäsi tai hakujärjestelmässä lisäksi, milloin voit aloittaa tehtävässä ja kuinka pitkään voit työskennellä tehtävässä. Jos sinulla on LinkedIn, GitHub- , Stack Overflow tai muu vastaava profiili, linkitä ne myös ansioluetteloosi.

Jos sinulla on kysymyksiä rekrytointiprosessiin liittyen, voit olla yhteydessä aTalentin Recruitment Manager Miili Reposeen (+358 50 475 4889, miili.reponen[at]atalent.fi).
Www

https://atalent.fi/open-position/it-kesatyot-2020

Jaa ilmoitus