Opiskelijatöihin.fi

Kuopion Elämyspalelut Oy / Real Albert Promotion

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 14.2.2020

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
toukokuu 2020

Palkkaus

Haku päättyy
14.2.2020

Työpaikan lähiosoite
Käsityökatu 18 70100, Kuopio

Lisätietoja antaa
Hanna Kallio, 050 403 3622

Elämystuotanto- ja tapahtumaharjoittelija

Työtehtävän kuvaus Real Albert Promotion hakee kesälle 2020 kahta innokasta harjoittelijaa

Real Albert Promotion etsii kahta innovatiivista ja palvelualtista harjoittelijaa kesäkaudelle 2020. Harjoittelut räätälöidään sopivaksi harjoittelijan omien vahvuusalueiden ja kiinnostuksenkohteiden mukaan, ja työtehtävät tulevat olemaan vaihtelevia läpi kesän.

Cafe Väinö - elämyskeskus
Cafe Väinö toimii Väinölänniemen uimarannan kupeessa. Väinöllä on anniskeluoikeudet, ja siellä myydään mm. jäätelöä, virvokkeita, karkkeja ja pikkusuolaista. Suuressa roolissa kahvilan yhteydessä on vuokraustoimintaa (uimaleluja, pelejä, SUP -lautoja), johon olemme panostaneet viime vuosina entistä enemmän. Cafe Väinöllä harjoittelussa pääpaino on suorittavissa vuoroissa kahvilassa, mutta tehtäviä tulee olemaan myös mm. sosiaalisen median, tapahtumien, ja yrityksen muiden toimien parissa. Kuopiorock -viikko näyttelee suurta roolia Cafe Väinön kesässä, ja se onkin tärkeä kokonaisuus harjoittelua ajatellen.

Real Albert Promotion – tapahtuma- ja elämystuotanto
Real Albert Promotionin elämystoimintaan kuuluvat Kuopion Kuplafutis, Kuopion Saunalautta, Kuopion Limusiini, vuokraustoiminta, ja erilaiset tapahtumat. Suurimpiin tapahtumiimme kuuluvat Tahko Juhannus ja Kuopiorock, mutta pienempiä yksityis/yritystapahtumia järjestämme viikoittain. Työtehtävät tapahtumatuotannossa koostuvat toimistohommista, käytännön tapahtumajärjestämisestä, sosiaalisesta mediasta, ja kaikesta muusta mikä tapahtumiin ja elämystoimintaan liittyy.

Harjoittelijalta toivomme joustavuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, täsmällisyyttä ja hyvää otetta käytännön tehtävien suhteen. Kesä on yrityksemme sesonkiaikaa, joten työ on välillä hektistä, mutta palkitsevaa. Harjoittelijalla tulee olla ajokortti ja uskallusta ajaa pakettiautolla kaupunkiolosuhteissa. Molempien harjoitteluiden kesto on n. 3kk opiskelutilanteesta riippuen. Mainitsethan hakemuksessa ajanjakson jona olisit käytettävissä, sekä kumpaan työtehtävään haet.

Lähetä työhakemus ja CV 14.2.2020 mennessä osoitteeseen hanna@realalbertpromotion.fi

Www

https://realalbertpromotion.fi

Jaa ilmoitus