Opiskelijatöihin.fi

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.1.2020

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
Alle 11 pv

Työ alkaa
1.5.2020

Palkkaus

Haku päättyy
31.1.2020

Työpaikan lähiosoite
Pohjolankatu 21 74120, Iisalmi

Lisätietoja antaa
Tarja Lehtomäki 040-5913045

KESÄTYÖ 2020, lähihoitaja-sairaanhoitaja

Työtehtävän kuvaus Hei tuleva kesäsijaisemme!
Tiedätkö mitä? Meillä Ylä-Savon Sotella on tarjota sinulle kesätyötä asumispalveluissa, kotihoidossa, osastopalveluissa, sisäisissä sijaisissa neljän kuntamme Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän alueella sekä psykiatrisen- ja riippuvuusosaston työtehtävissä Iisalmessa eripituisiin sijaisuuksiin.
Olet varmaan monitaitoinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa muuttuvissa asiakastilanteissa ja erilaisissa työympäristöissä. Tärkein työn kohde on myös sinulle asiakas ja hänen hyvinvointinsa työkavereita unohtamatta. Sinulla taitaakin olla jo soveltuva tutkinto (lähi-, perus-, sairaanhoitaja tai hoitoapulainen) tähän tehtävään tai kenties olet alalle opiskeleva, olette tervetulleita kaikki! Tarjoamme sinulle apuamme päivittää lääkelupasi, perehdytyksen, tukemme ja ohjauksemme sekä saat arvokasta työkokemusta.
Kun kerrot itsestäsi jättäessäsi hakemusta niin kerrothan myös millaiset asiat elämässäsi ovat tärkeitä. Laita vain rohkeasti hakemusta tulemaan niin katsotaan mitä yhteistä keksimme kesän ajalle! Täällä jo sinua odotetaan!
Odotamme kuulevamme sinusta 31.1.2020 klo 15 mennessä.
Www

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kesatyo-2020-lahihoitaja-sairaanhoitaja-267257/

Jaa ilmoitus