Opiskelijatöihin.fi

Academic Work / Master Kodit Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 16.1.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
16.1.2020

Työpaikan lähiosoite
Muonamiehentie 11 00390, Helsinki

Lisätietoja antaa
Pinja Wahlsten / krn01@academicwork.fi

Työmaainsinööri

Työtehtävän kuvaus Etsimme asiakasyrityksellemme Master Kodit Oy :lle työmaainsinööriä vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kerryttää kokemusta uudisrakentamisen parissa sekä päästä osaksi mielenkiintoisia projekteja. Mikäli olet uudisrakentamisesta kiinnostunut rakennusinsinööri tai -mestari, saatat olla etsimämme henkilö!

Kuvaus
Työmaainsinöörinä pääset toimimaan monipuolisissa tehtävissä rivi- ja kerrostalokohteiden parissa. Tehtäviisi kuuluu projektien aikataulutus, valvonta ja laaduntarkkailu sekä määrälaskenta ja materiaalien kilpailuttaminen ja tilaaminen. Olet mukana varmistamassa, että projektit etenevät sujuvasti ja aikataulussa. Lisäksi toimit vastaavan mestarin tukena ja olet yhteydessä myös myynti- ja hankintapuoleen. Tehtävässä saat tukea muilta työmaainsinööreiltä.

Tarjoamme
Vakituisen työn
Hyvät etenemismahdollisuudet
Osaavan tiimin tuen

Työtehtävä
Työmaaprojektien aikatauluttaminen ja valvonta
Laaduntarkkailu ja suunnitelmien tarkastaminen
Määrälaskenta ja materiaalien tilaaminen

Etsimällämme henkilöllä on
Tehtävään soveltuva koulutus (esim. rakennusmestari tai -insinööri)
Hieman aiempaa kokemusta uudisrakentamisen parista
Ajokortti ja oma auto
Sujuva suomen kielen taito
Etsimämme henkilö on:

Oma-aloitteinen
Asiakaspalveluhenkinen
Paineensietokykyinen
Muuta tietoa
Aloitus: kevät 2020 (maalis-huhtikuu)

Kesto: vakituinen

Sijainti: Tuusula / Klaukkala

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Master Kodit Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Kontiolahdella alkunsa saanut perheyrityksemme Master Kodit Oy on osa vuonna 1991 perustettua Master Yhtiöt -konsernia. Päämäärämme on tuoda nykyaikainen ja premium-tasoinen asumismukavuus kaikkien saataville. Asuntojen hyvä hinta–laatusuhde pohjautuu vuosikymmenten käytännön kokemukseemme sekä intohimoomme helpottaa asukkaiden arkea pienillä oivalluksilla. Oma koti on yksi tärkeimmistä asioista ihmisen elämässä: omassa kodissa pitää saada tehdä ja olla mitä haluaa. Asiakas ja hänen asumistarpeensa ovat meille aina prioriteetti numero 1.
Www

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/tyomaainsinoori-master-kodit-oylle/15035619

Jaa ilmoitus