Opiskelijatöihin.fi

RKM Group/Academic Work

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 20.1.2020

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Helmikuun alku

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
20.1.2020

Työpaikan lähiosoite
Puutarhatie 20 01300, Vantaa

Lisätietoja antaa
Anniina Kontinen/krs01@academicwork.fi

Insinööriopiskelija kiinteistöjen tutkimus- ja korjaustöiden asiantuntijatehtäviin

Työtehtävän kuvaus Sinä motivoitunut ja alasta aidosti kiinnostunut aloitteleva asiantuntija – etsimme asiakkaallemme RKM Groupille osa-aikaista talotekniikan tai LVI-alan osaajaa! Pärjäät tässä tehtävässä, jos sinulla on työtä pelkäämätön ja kehittymishaluinen asenne sekä toimit luontaisesti vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa. Tässä tehtävässä pääset monipuolisesti mukaan eri tehtäviin yrityksen palveluissa, ja otat myöhemmin myös itsenäisesti vastuuta laajalla skaalalla. Tartu mahdollisuuteen ja hae heti!

Kuvaus

Työskentelet rakennussaneeraushankkeiden parissa, ja työtehtäväsi pitävät sisällään taloteknisiä asiantuntijatehtäviä. Teet mm. riskikartoituksia, rakennetutkimuksia ja kuntoarvioita pääasiassa taloyhtiöihin ja julkisiin rakennuksiin. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä projektin eri rooleissa olevien henkilöiden kanssa ja olet vuorovaikutuksessa jatkuvasti myös asiakkaan kanssa. Työtä tehdään pääasiassa kentällä, joten työpäivät ovat hyvinkin vaihtelevia! Kohteissa tehtävän työn lisäksi työtehtäviin kuuluu myös raportointi.

Tarjoamme

-Loistavat mahdollisuudet oman asiantuntijuuden kehittämiseen
-Monipuoliset työtehtävät, jotka mahdollistavat useiden asioiden oppimisen lyhyen ajan sisällä
-Asiantuntevat työkaverit ympärillesi

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.

Työtehtävä

-Talotekniset asiantuntijatehtävät (ei suunnittelu)
-Asbesti- ja riskikartoitukset
-Kosteusmittaukset
-Sisäilmatutkimukset (esim. ilmamäärämittaukset, rakennetutkimukset, putkistokuvat)
-Kuntoarviot
-Energiatodistukset
-Valvontatehtävät
-Osaamisestasi riippuen saatat hoitaa myös LVI- ja sähköpuolen asioita.

Etsimällämme henkilöllä on

-Soveltuvat opinnot (esim. talotekniikan, rakennustekniikan, LVI- tai rakennusinsinööri)
-Sujuva suomen kielen taito
-Hyvät Office-ohjelmien taidot

Etsimämme henkilö on:

-Alasta kiinnostunut & kehittymishaluinen
-Huolellinen
-Itsenäinen
-Vuorovaikutustaitoinen

Muuta tietoa

Aloitus: Helmikuun alku

Kesto: 12 kk

Sijainti: Pääkaupunkiseutu

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen krs01@academicwork.fi.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

RKM Group tarjoaa kiinteistöjen tutkimus- ja korjaustöiden asiantuntemuksen käyttöönne. Laaja-alainen kokemus vesivahingoista ja sisäilmaongelmista tulee hyödyksi vahinkoja kartoittaessa. Kuntotutkimusten ja vahinkosaneerauksen asiantuntijat tuntevat tehokkaimmat tavat selvittää mahdollisten vaurioiden laajuus. Kun vauriot on kartoitettu kattavasti ja huolellisesti, niiden korjausta edellyttävät toimenpiteetkin voidaan määritellä mahdollisimman tarkasti.

Huomioithan, että tehtävää voi hakea vain Academic Workin nettisivujen kautta osoitteesta https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/insinooriopiskelija-kiinteistojen-tutkimus-ja-korjaustoiden-asiantuntijatehtaviin/15036982
Www

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/insinooriopiskelija-kiinteistojen-tutkimus-ja-korjaustoiden-asiantuntijatehtaviin/15036982

Jaa ilmoitus