Opiskelijatöihin.fi

ESP Suomi Oy: Asennuspäällikkö

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 19.1.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Helmikuu 2020, neuvoteltavissa

Palkkaus
neuvoteltavissa

Haku päättyy
19.1.2020

Työpaikan lähiosoite
Veneentekijäntie 2 00210, Helsinki

Lisätietoja antaa
Milla Saari / aTalent Recruiting +358 50 5241998

ESP Suomi Oy: Asennuspäällikkö

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Vakituinen
Haettu tausta: Valmistunut ja työkokemusta alalta
Työaika: Kokoaika (joustava)
Toivottu aloituspäivämäärä: Helmikuu 2020
Sijainti: Veneentekijäntie 2, 00210 Helsinki
Haku-DL: 19.1.2020

ESP konserni on uudis- ja korjausrakentamiseen erikoistunut yritysryhmä, joka tuottaa kaikki LVIS-palvelut luotettavasti ja laadukkaasti. Konserni koostuu kuudesta talotekniikka-alan yrityksestä. ESP-konserniin kuuluvat ESP Suomi Oy (Jyväskylä ja Helsinki), ESP Tekniikka Oy, KLA Talotekniikka Oy, Sähköneliö Oy, Hämeen Air Service Oy sekä uusimpana Sähköneliö Oy:n kuuluva Pertunmaan LVI-asennus Oy.

Olemme toteuttaneet menestyksellisesti asuin-, toimitila-, liike- ja teollisuuskohteita. Luomme ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilöstömme avulla asiakkaillemme lisäarvoa, joka minimoi investointien riskit ja kiinteistöjen elinkaarikustannukset laadusta tinkimättä. Autamme asiakkaitamme löytämään aina parhaan mahdollisen tavan suunnitella ja toteuttaa uudisrakennus- ja korjaushankkeet. Kohteen suunnittelussa ja toteutuksessa huomioimme loppukäyttäjän tarpeet. Hyvin suunniteltu ja toteutettu kohde luo asiakkaalle lisäarvoa ja on siten tuottava investointi omistajalle.

Toimintaamme tukevat saumattomasti osaamisestaan tunnetut yhteistyökumppanit.

LVISA-urakoinnin asiantuntijayritys ESP Suomi Oy etsii nyt tiiminsä Asennuspäällikköä vastaamaan pääkaupunkiseudun sähköurakoinnista. Tehtävässä vastaat sähköurakoinnista ja projektiliiketoiminnasta kokonaisuudessaan, alkuneuvotteluista projektiesi loppuunsaattamiseen. Projektien alkupäässä olet mukana neuvotteluissa mm. koordinoit ja valvot tarjouslaskentaprosessia ja suunnittelet yhdessä muun tiimin kanssa projektin aikataulutuksen ja resursoinnin. Projektipäälliköiden ja työnjohdon toimiessa operatiivisessa asemassa kentällä, sinät pidät huolen siitä, että projektit etenevät suunnitelmien mukaisesti. Työskentelet tiiviisti yhteistyössä niin sisäisten sidosryhmien kuin myös ulkoisten toimijoiden, kuten rakennusliikkeiden ja kiinteistön omistajien, kanssa.

Sinulla on tehtävään relevantti koulutustausta (esim. sähkövoimatekniikan- tai automaatioinsinööri) ja olet kerryttänyt jo jonkin verran kokemusta sähköurakoinnin tehtävien parista. Aikaisempi kokemus esimiestehtävistä, tarjouslaskennasta, projektien vastuullisesta johtamisesta, resursoinnista sekä projektineuvotteluista auttaa tehtävässä menestymiseen. Olet sosiaalinen joukkuepelaaja ja tartut työtehtäviisi itsenäisellä ja omatoimisella otteella.

Hakijalta odotetaan:
- Soveltuvaa korkeakoulutustaustaa (esim. sähkövoimatekniikka tai automaatiotekniikka)
- Aikaisempaa työkokemusta projektiliiketoiminnasta ja/tai urakoinnista
- Tehokasta ja tulosorientoitunutta ajattelutapaa
- Joukkuehenkisyyttä sekä vahvoja vuorovaikutustaitoja
- Sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Aikaisempi työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä
- Sähkösuunnitteluosaaminen

Tarjoamme sinulle:
- Kattavan näkymän rakennusalan tulevaisuuteen sekä mahdollisuuden osallistua ESP:n tuotekehitysprojekteihin (esim. cleantech ja energiatehokkuus) sekä elinkaarihankkeisiin
- Vaihtelevan toimenkuvan monipuolisten projektien parissa ja hyvät puitteet omalle urakehitykselle
- Kehitykseesi panostavan työnantajan, joka suhtautuu positiivisesti kouluttautumiseen
- Joustavan työpaikan, jossa pystyt itse vaikuttamaan oman työsi suunnitteluun
- Laajennetun työterveyshuollon sekä virike-, kulttuuri- ja puhelinedun
- Kilpailukykyisen palkkauksen

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään 19.1.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/esp-suomi-oy-asennuspaallikko-12-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

ESP Suomi Oy:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.espoy.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (puh. +358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten puhelimitse tai sähköpostitse.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme ESP Suomi Oy:n palvelukseen.
Www

https://atalent.fi/open-position/asennuspaallikko

Jaa ilmoitus