Opiskelijatöihin.fi

Destia Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 19.1.2020

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Palkka määräytyy opintojen ja työkokemuksen mukaan.

Haku päättyy
19.1.2020

Työpaikan lähiosoite
Neilikkatie 17, PL 206 01301, Vantaa

Lisätietoja antaa
Melissa Linko, 040 356 6454

Viestinnän ja markkinoinnin harjoittelija

Työtehtävän kuvaus Kiinnostaako viestinnän ja markkinoinnin harjoittelijan paikka Suomen suurimmassa infra-alaan keskittyneessä yhtiössä, jonka päämääränä on olla ’Pohjoisen elämän yhdistäjä’?

Destiassa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi monipuolisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä ympäristössä, jossa toteutetaan merkityksellisiä ratkaisuja. Ratkaisuja, jotka mahdollistavat ihmisten, tavaroiden, palveluiden ja energian liikkumisen luontevana osana pohjoista elämää ja maailmantaloutta.

Viestinnän ja markkinoinnin monipuolisia, avustavia tehtäviä

Pääset tuottamaan mm. sisältöjä infran koko elinkaarelta sisäisiin ja ulkoisiin kanaviimme, päivittämään some-kanaviamme, verkkosivujamme ja intraamme sekä vastaamaan asiakaspalautteisiin.

Destian viestintäharjoittelija työskentelee Vantaan Tikkurilassa noin kilometrin päässä Tikkurilan juna-asemalta pienen, mutta tehokkaan tiimimme tukena. Töitä meillä tehdään yhdessä pientä pilkettä silmäkulmassa unohtamatta.

Oma-aloitteinen tiimipelaaja

Olet etsimämme harjoittelija, mikäli opiskelet kauppatieteitä, viestintää tai vastaavaa yliopistossa tai korkeakoulussa. Opintosi ovat antaneet sinulle valmiudet tuottaa monikanavaista sisältöä sekä suomeksi että englanniksi. Olet oma-aloitteinen ja idearikas tiimipelaaja, jolla on reipas ote työhön.

Tehtävä on määräaikainen harjoittelu 4-6 kk sopimuksen mukaan. Harjoittelu on kokoaikainen, mutta tarvittaessa joustava esim. opintojen vuoksi. Mainitsethan hakemuksessasi mahdollisista rajoitteista. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Palkkauksesi sovitaan opintojesi ja työkokemuksesi mukaan.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään viestinnän asiantuntija Melissa Linko, melissa.linko@destia.fi tai 040 356 6454

Hakeminen on helppoa

Klikkaa ilmoituksen alta Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; emme tarvitse sinulta kuin nimen, sähköpostin, CV:n sekä hakemuskirjeen (voit kirjoittaa sen myös Vapaa kuvaus -kenttään). Pääset ilmoitukseen linkistä: https://ats.talentadore.com/apply/Viestinn%C3%A4n-ja-markkinoinnin-harjoittelija/ZAL3j8

Hae paikkaa viimeistään sunnuntaina 19. tammikuuta. Huomioithan kuitenkin, että paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä turhaan odottele haun päättymistä!

Työsuhde-edut

- Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu (ePassi)
- Kattava työterveyshuolto
- Henkilöstöetuohjelma
- Lomaosakkeet
- Sairaan lapsen hoitopalvelut

Destiasta

Destia on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyhtiö. Toteutamme asiakkaillemme, yhteiskunnalle ja ihmistä varten huomisen infraa. Luomme kestävälle perustalle kaupunkirakentamisen innovaatioita ja älykkäitä infraratkaisuja, jotka mahdollistavat ihmisten, tavaroiden, palveluiden ja energian liikkumisen luontevana osana pohjoista elämää. Yli 1 600 tositoimijamme ainutlaatuinen infran taju tekee huomisen infrasta totta. Palvelumme kattavat infran koko elinkaaren suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli noin MEUR 550.
Www

https://www.destia.fi/rekry

Jaa ilmoitus