Opiskelijatöihin.fi

Destia Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 16.2.2020

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Harjoittelun ajankohta on suosituksena välillä 25.5. - 4.9.2020, mutta ajanjakso on tarvittaessa neuvoteltavissa.

Palkkaus
Palkka määräytyy opintojen ja työkokemuksen mukaan.

Haku päättyy
16.2.2020

Työpaikan lähiosoite
Neilikkatie 17, PL 206 01301, Vantaa

Lisätietoja antaa
Sami Vänskä, 040 820 3876

Controller -harjoittelija

Työtehtävän kuvaus Haemme Controller -harjoittelijaa Destiaan kesäksi 2020.

Destian Controller -harjoittelijana työskentelet osana konsernin 6 hengen iloista ja osaavaa Business Controller -tiimiä. Tässä tehtävässä saa hyvän näköalan nykyaikaiseen joustavaan Business Controllerin tehtäväkenttään sekä järjestelmiin Suomen suurimmassa infra-alan rakennusyrityksessä.

Tulet avustamaan eri yksiköiden kuukausiraportoinnissa, ennustamisessa ja riskienhallinnassa sekä osallistut talousprosessiemme harmonisointiin ja kehittämiseen pienillä projekteilla. Tehtävään tarvitaan aitoa kiinnostusta sisäiseen laskentaa, tiedon analysointiin sekä rutiineja nopeuttavien ratkaisujen etsimiseen eri järjestelmillä. Annamme itsenäisen ja haastavan työn ohella myös mahdollisuuden osoittaa vahvuuksiasi ja käyttää niitä parhaiden tuloksien saavuttamiseksi, joten nosta rohkeasti esille konkreettisia asioita miten sinä voit kehittää meidän toimintaamme. Onnistuneen kesäharjoittelujakson jälkeen on mahdollista neuvotella osa-aikaisista tehtävistä tai lopputöiden tekemisestä Destialle.

Harjoittelun ajankohta on suosituksena välillä 25.5. - 4.9.2020, mutta ajanjakso on tarvittaessa neuvoteltavissa. Toimipisteesi sijaitsee Destian pääkonttorilla Tikkurilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antaa mielellään Sami Vänskä numerosta 040 820 3876 (16.1.2020 klo 19-10, 27.1.2020 klo 9-10 tai 10.2.2020 klo 9-10) tai sami.vanska@destia.fi

Etsimämme henkilö

Korkeakouluopintosi voivat olla alussa tai lopussa tai eri pääaineista, kunhan voit osoittaa monipuolisen kiinnostuksesi yritysten sisäiseen laskentaan ja tietojärjestelmiin. Tässä tehtävässä on tärkeää olla erinomainen excel osaaminen, itseohjautuva, järjestelmällinen joustava, nopea oppimaan ja hyvät sosiaaliset taidot. Hyödyksi luetaan seuraavien työkalujen aiempi kokemus tai halu oppia niiden käyttämistä: SQL, PowerBI, Qlikview, TM1, Sharepoint, Ax, Dynamics alusta sekä kotimaisen että IFRS kirjanpidon osaaminen. Aiempi taloushallinnon, tietovarastojen tai rakennusalan osaaminen katsotaan myös eduksi.

Työsuhde-edut

- Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu (ePassi)
- Kattava työterveyshuolto
- Henkilöstöetuohjelma
- Lomaosakkeet
- Sairaan lapsen hoitopalvelut

Destiasta

Destia on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyhtiö. Toteutamme asiakkaillemme, yhteiskunnalle ja ihmistä varten huomisen infraa. Luomme kestävälle perustalle kaupunkirakentamisen innovaatioita ja älykkäitä infraratkaisuja, jotka mahdollistavat ihmisten, tavaroiden, palveluiden ja energian liikkumisen luontevana osana pohjoista elämää. Yli 1 600 tositoimijamme ainutlaatuinen infran taju tekee huomisen infrasta totta. Palvelumme kattavat infran koko elinkaaren suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli noin MEUR 550.
Www

https://www.destia.fi/rekry

Jaa ilmoitus