Opiskelijatöihin.fi

Rudus Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 20.1.2020

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
kesä 2020

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
20.1.2020

Työpaikan lähiosoite
Likolammentie 24 70460, Kuopio

Lisätietoja antaa
Vesa Heikkinen 0407221309

Parasta betonioppia – vietä kesä laadunvalvonnan parissa

Työtehtävän kuvaus Parasta betonioppia – vietä kesä laadunvalvonnan parissa

Kiinnostaako työ betonin laatuasioiden parissa? Haemme Kuopion valmisbetonitehtaalle 1-2 laadunvalvojaa kesäksi. Laadunvalvojan tärkein tehtävä on valvoa betonin vaatimuksenmukaisuutta työmailla ja/tai tehtailla. Tehtävään kuuluu koekappaleiden valmistus ja massan lujuuspotentiaalin selvittäminen. Viime kesän kesätyöntekijämme ja teknistä alaa opiskeleva Oliver kuvailee työtä ”monipuoliseksi, itsenäiseksi ja hieman fyysiseksi. Työssä yllätti eniten betonin ominaisuuksien laaja kirjo. Työpäivän kulun sai suunnitella itse, kunhan hommat tuli tehtyä ajallaan." Laadunvalvonnassa pitää olla valmis käärimään hihat eikä saa pelätä käsien likaamista, kuvailee Oliver työtä. Laadunvalvonnan lisäksi, voi tietyillä tehtailla päästä syventämään osaamista betonimyllärin roolissa.

Ketä etsimme?

Meillä viihtyy parhaiten henkilö joka on joustava, osaa reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja tarttuu oma-aloitteisesti eri hommiin. Hyvä tiimipeluri on tärkeä ominaisuus pienessä porukassa. Betonin tuntemus, kokemus rakentamisesta tai teknisen alan/rakennusalan koulutus ovat hyödyksi tehtävässä onnistumiselle. Työssä auttaa myös hyvä peruskunto ja mahdollisuus työskennellä tehdasympäristössä. Työaika vaihtelee päiväkohtaisesti tilauksien mukaan. Ajokortti on pakollinen. Tehtävässä vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää.

Kiinnostuitko?

Tarjoamme kattavan perehdytyksen työhän, meillä opit tärkeitä perusasioita betonista ja rakentamisesta. Vastuullisuus on toimintamme ytimessä. Olemme työturvallisuuden edelläkävijöitä, tästä esimerkkinä rakentamamme Turvapuisto (www.turvapuisto.fi). Meillä työskennellään turvallisuus edellä. Järjestämme kaikille kesätyöntekijöille yhteisen perehdytyspäivän, jossa pureudutaan työturvallisuusasioihin, Rudukseen ja tutustutaan toisiimme paremmin. Perehdytyspäivään voi osallistua mahdollisuuksien mukaan eri alueilta (päivä järjestetään pääkaupunkiseudulla) Hae mukaan, viimeinen hakupäivä on 20.1.2020. Hae paikkaa: www.rudus.fi/rekry . Sivuillamme myös muiden kaupunkien kesätyöpaikkoja.

Lisätietoa tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Vesa Heikkinen 0407221309 tai vesa.heikkinen@rudus.fi. Seuraa myös ruduslaisten touhuja instagramissa RudusOy.
Www

https://rudus.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&jgid=1&jid=104

Jaa ilmoitus