Opiskelijatöihin.fi

Rudus Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.1.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
toukokuu 2020

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
31.1.2020

Työpaikan lähiosoite
Karvaamokuja 2 a 00380, Helsinki

Lisätietoja antaa
Antti Mönkkönen p.0504424548 ja Riku Pennanen p. 0405352109

Teknisen B2B-asiantuntijamyynnin trainee-ohjelma

Työtehtävän kuvaus Oletko urasi alkuvaiheilla ja haluat kehittyä oman alasi huipuksi? Hienoa tule meille varmistamaan asiakkaidemme onnistuneet projektit.

Haluamme valmentaa tulevaisuuden osaajia. Etsimme osaavaan joukkoomme 2 teknisen taustan omaavaa traineeta, jotka haluavat kehittyä B2B-asiantuntijamyynnin puolella. Trainee-ohjelman aikana tutustut eri liiketoimintoihin ja työskentelet monipuolisesti erilaisten tehtävien parissa. Haemme traineeta, joka on valmis pukemaan päälleen niin haalarit kuin kauluspaidan. Työskentelet tuotannon, laatuasioiden, työnjohdon ja erilaisten myynnin- ja asiakaspalvelutehtävien parissa.

Olemme osa maailmanlaajuista CRH-konsernia. Traineena tutustut CRH:n toimintaan lyhyen ulkomaanjakson kautta. Koko trainee-ohjelman kesto on puolitoista vuotta, jonka jälkeen sinulla on valmiudet työskennellä esim. myynti-insinöörinä tai -päällikkönä. Trainee-ohjelman jälkeen osaat hoitaa asiakkuuksia ja sopimusneuvotteluita itsenäisesti sekä kehittää myyntityötä. Tulet myös oppimaan mm. myyntiennusteiden ja tarjouslaskennan tekemistä.

Myynnin traineena työskentelet mielenkiintoisten projektien parissa, toimit yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa ja mitä parasta, kehityt joka päivä. Tukenasi ovat kollegat, esimiehesi ja mentorisi. Meillä yhteistyö on muiden huomioimista – jeesataan kaveria tilanteessa kuin tilanteessa. Myynnissä olet tärkeä linkki erityisesti asiakkaiden ja tuotannon välillä.

Millainen on hyvä myyjä? Myyjän työkalupakista löytyvät hyvät vuorovaikutustaidot, perusymmärrys liiketalouden perusteista ja ennen kaikkea oikeanlainen asenne. Trainee-ohjelma ei ole sprintti vaan tärkeätä on työskennellä pitkäjänteisesti, soveltaa opittuja asioita ja mukauttaa omaa toimintatapaa. Meillä viihtyy parhaiten henkilö, joka on kiinnostunut oppimaan lisää tuotteistamme ja haluaa auttaa asiakkaitamme menestymään. Voit olla vastavalmistunut tai valmistumassa oleva insinööri (ammattikorkeakoulu/yliopisto). Tarvittaessa voit tehdä lopputyösi meille. Englannin kielen taito auttaa tehtävän hoidossa ja mahdollistaa urakehityksen globaalissa CRH-konsernissa. Ajokortti on välttämätön ja auto suotavaa.

Kiinnostuitko?

Olemme tunnettuja kivenkovasta osaamisestamme. Ruduksen traineena pääset oppimaan muilta ja myös tuomaan omaa asiantuntijuuttasi esiin. Tarjoamme ison konsernin mahdollisuudet kouluttautumiseen ja eri tehtävissä kasvamiseen. Kuulisimme mielellämme sinusta lisää. Hae meille 31.1.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Trainee-ohjelma alkaa toukokuussa 2020. Hae paikkaa: www.rudus.fi/rekry

Lisätietoja tehtävästä antaa tulevat esimiehet Antti Mönkkönen p.0504424548 tai antti.monkkonen@rudus.fi ja Riku Pennanen p. 0405352109 tai riku.pennanen@rudus.fi

Katso myös postaussarjamme ”10 hyvää syytä hakea Rudukselle traineeksi” Rudusoy instagramista
Www

https://rudus.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&jgid=1&jid=116

Jaa ilmoitus