Opiskelijatöihin.fi

Kurun Kesäleiri ( Lasten kesäleiriyhdistys -76ry)

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 22.1.2020

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
31.5.2019

Palkkaus
1786,93/kk

Haku päättyy
22.1.2020

Työpaikan lähiosoite
Kurun Leirikeskus, Yli-Rantalantie 39 34180, Ylöjärvi

Lisätietoja antaa
Toiminnanjohtaja Venla Heiskanen, kesaleiriyhdistys@gmail.com

Leiriohjaaja Kurun kesäleirikaudelle 2020

Työtehtävän kuvaus Kurun kesäleiri (Lasten kesäleiriyhdistys -76 ry) rekrytoi kesäkaudelle 2020
Leiriohjaaja ja Terveydenhoitajaohjaaja

Hae mukaan pieneen, ammattitaitoiseen, kannustavaan ja motivoituneeseen työporukkaan tekemään leiriläisille paras Kurukesä 2020!⁣
Leiriohjaajien työ on luoda tiiminsä kanssa leiriläisille turvallinen ja kokemusrikas leiriviikko. Leiriohjaajan työtehtävät ovat hyvin monipuolisia: hän suunnittelee ja toteuttaa leiriohjelmaa, toimii pienen leiriläisjoukon omana telttaohjaajana sekä Särkänniemireissulla laitekaverina, hoitaa erityistehtäviä esimerkiksi leiriyhteiskuljetuksessa bussiohjaajana sekä leirikeskuksen yövalvojana sekä pitää tiimin kanssa huolta leirikeskuksen siisteydestä ja välineistöstä.
Molemmista ohjaajatiimeissä yksi ohjaajista on terveydenhoitajaohjaaja eli terkkuohjaaja. Terkkuohjaajalla on muiden leiriohjaajan töiden lisäksi lisäksi omat ensisijaiset tehtävänsä: terkkuohjaaja vastaa pääosin leirin ensiavusta sekä leiriläisten henkilökohtaisista lääkkeistä.⁣
Leiriohjaajatiimi pysyy koko kesän samana ja ohjaajatiimi on sama koko leirin ajan – näin sekä ohjaajatyökavereihin että leiriläisiin ehtii tutustua leirin ja kesän aikana todella hyvin!

Lue työnkuvasta ja palkkauksesta lisää hakulomakkeesta.

Kesätyökausi 2020:
15-17.5. Suunnittelu- ja rakennusviikonloppu
31.5-7.8 Leirit (joka toinen leiri töitä)
8-9.8 Lopetteluviikonloppu

Ohjaajatiimit vuorottelevat kesäleireillä: tiimi 1 hoitaa parittomat ja tiimi 2 parilliset leirit. Näin työ jakautuu vuoroviikoin leirityöviikkoon ja palkalliseen lomaviikkoon.⁣ ⁣Lue työnkuvasta ja palkkauksesta lisää hakulomakkeesta.

Kesätyöhaku 2020:
HAKULOMAKE https://kurunkesaleiri.com/yhdistys/avoimet-tyopaikat/
Hakuaika 1.1.-22.1. klo 23:59
Haastattelukutsu 1.2.2020 mennessä
Ryhmähaastattelut Helsingissä tiistaina 3.2. klo 16.00-19.00 ja Tampereella keskiviikkona 4.2. klo 16.00-20.30.

Tietoa yhdistyksestä:
Lasten Kesäleiriyhdistys -76 ry, tutummin Kurun kesäleiri, on tehnyt ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä yli 40 toimintavuotensa ajan. Järjestämme kesäleiritoimintaa 7-17 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Leirikeskuksemme sijaitsee Näsijärven rannalla, Ylöjärven Kurussa, 45km Tampereelta pohjoiseen. Vuosittain leireillä käy n. 350 lasta ja nuorta.

Yhdistys on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton ja sen taustayhteisöjä ovat Ylöjärven kaupunki, Väestöliitto, Suomen Nuorisoseurojen Liitto sekä Otavamedia Oy. Seura-lehden aloitteesta perustettu Lasten Kesäleiriyhdistys -76 saa toimintaansa avustusta Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskukselta (STEA).

Lisätietoa työtehtävistä saa yhdistyksen toiminnanjohtajalta sähköpostitse osoitteesta kesaleiriyhdistys@gmail.com
Www

https://kurunkesaleiri.com

Jaa ilmoitus