Opiskelijatöihin.fi

Katrium Oü

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.1.2020

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Riippuen harjoittelun sisällöstä

Haku päättyy
31.1.2020

Työpaikan lähiosoite
Mustamäe Tee 5, Room 210 10126, Tallinna

Lisätietoja antaa
Viktoria Vasina, +37256487414 tai Katri Kaukiainen, +358931574717

Myyntisihteeri

Työtehtävän kuvaus Katrium on suomalaisomisteinen yritys, joka on erikoistunut kansainvälisiin contact center-, tutkimus-, ja liiketoiminnan tukipalveluihin. Katriumin toimipiste sijaitsee Tallinnassa, Virossa ja toimintaa tukee maailmanlaajuinen verkosto freelance-ammattilaisia, joka on rakennettu pikkuhiljaa yli kymmenen vuoden aikana. Palvelumme on suunnattu yrityksille, jotka pyrkivät kansainvälistymään tai ulkoistamaan liiketoimintaansa. Palvelut on kohdennettu yksittäisille yrityksille, mutta palvelemme myös suuremmalla volyymilla alihankinnan ja ulkoistamisen kautta. Päämarkkinamme ovat Suomessa, Baltian maissa ja Venäjällä. Palvelumme kattavat kuitenkin koko Euroopan.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden liittyä kansainväliseen tiimiimme, jossa harjoittelijana pääset mukaan heti alusta alkaen monipuolisten työtehtävien kautta osaksi yrityksen ydinpalveluja.

Meillä opit kaiken tutkimus- ja liiketoiminnan tukipalveluista, projektijohtamisesta sekä nykyaikaisen työskentelytavan, jossa osa töistä tehdään verkossa yhteistyössä muissa Euroopan maissa sijaitsevien konsulttien kanssa.

Katriumin toimipiste sijaitsee Tallinnan ydinkeskustassa, josta pääset helposti eri aktiviteetteihin, tapahtumiin sekä osaksi paikallista kulttuuria.

Työharjoittelun voi suorittaa myös etätyönä.

Tee rohkea päätös ja lähde ulkomaille harjoittelemaan

Käy lukemassa harjoittelijamme Piian ja Villen tarinat.
Piia: https://katrium.eu/2019/09/06/voiko-tyoharjoittelu-auttaa-tyollistymisessa-ja-omien-tavoitteiden-saavuttamisessa/
Ville: https://katrium.eu/2019/04/02/harjoittelijasta-vakituiseksi-haastattelijaksi/
Www

http://www.katrium.eu

Jaa ilmoitus