Opiskelijatöihin.fi

Granlund Turku Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 21.1.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
21.1.2020

Työpaikan lähiosoite
Yliopistonkatu 31 20100, Turku

Lisätietoja antaa
Lisa Jokinen / aTalent Recruiting, p.0505991835

LVI-suunnittelija

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täysipäiväinen
Haettu tausta: 3. vsk - valmistunut
Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Sijainti: Yliopistonkatu 31, 20100 Turku
Haku-DL: 21.1.2020

Granlund Turku Oy aloitti toimintansa vuonna 2015. Toimipisteemme toimialoja ovat sähkö-, rakennus-automaatio-, LVI-suunnittelu sekä rakennuttaminen ja työmaavalvonta. Lisäksi Turussa työskentelee Granlund Oy:n ja Granlund Consultingin asiantuntijoita, jotka tekevät määrä- ja kustannuslaskentaa sekä kustannus-ohjausta, sähkösuunnittelua sekä energiatehokkuushankeselvityksiä. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, julkinen sektori sekä eri alojen yritykset ja rakennusliikkeet. Toimimme Turun seudun alueella ja teemme yhteistyötä tiiviisti myös Granlundin emoyhtiön kanssa.

Granlund Turku etsii nyt joukkoonsa LVI-suunnittelijaa. Tässä roolissa pääset työskentelemään aidosti monipuolisissa suunnittelijan tehtävissä niin uudis- ja korjausrakentamisen kuin erilaisten muutostöidenkin parissa. Tehtävä tarjoaa erinomaiset puitteet laaja-alaiselle asiantuntijuuden kasvattamiselle, sillä pääset toimimaan tasaisesti kaikilla LVI-suunnittelun osa-alueilla. Sinulle avautuvat Granlundilla myös laajat sisäiset koulutusmahdollisuudet, joiden avulla osaamisesi pysyy kehityksen kärjessä. Granlund on taloteknisen suunnittelun markkinajohtaja Suomessa, joten olet osana mielenkiintoisia ja näkyviä projekteja, unohtamatta asuntotuotantoa ja teollisuuslaitoksia. Itse suunnittelutyön lisäksi pääset nopeasti myös työmaille. Työskentelet projekteissa sekä osana tiimiä että itsenäisesti vastuuta ottaen. Mielenkiintoisen työnkuvan lisäksi Granlund yrityksenä panostaa siihen, että viihdyt ja voit hyvin työssäsi. Tästä kertovat muun muassa tutkitusti korkea henkilöstön tyytyväisyys sekä laaja skaala työntekijöille tarjottavia etuja ja mahdollisuuksia. Voit tutustua Granlundin kattaviin etuihin tarkemmin täällä: https://www.granlund.fi/ura/etuja-ja-mahdollisuuksia-1.

Tehtävä sopii henkilölle, jolla on tarkka työote sekä halua kasvaa LVI-suunnittelun asiantuntijaksi ja työskennellä asiakasrajapinnassa. Työkokemusta tärkeämmäksi näemme vastuuta pelkäämättömän ja motivoituneen asenteen. Tehtävä sopii myös sinulle, jonka opinnoista puuttuu viimeinen silaus: Granlundilla on mahdollisuus tehdä opinnäyte- tai diplomityö. Rooli on mukautettavissa niin vankan ammattitaidon omaavalle asiantuntijalle kuin uraansa aloittelevalle tekijälle.

Hakijalta odotetaan:
- LVI-tekniikan amk- tai yliopistotutkintoa tai meneillään olevia opintoja
- MagiCAD- tai CADS-osaamista
- Halua kehittää osaamistaan
- Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Aikaisempi LVI-suunnittelun työkokemus
- Ruotsin osaaminen

Tarjoamme sinulle:
- Työyhteisön, jossa henkilöstö viihtyy tutkitusti
- Kotimaisen yrityksen, joka on 100 prosenttisesti henkilöstönsä omistama ja jonka koko henkilöstö on tulospalkkauksen piirissä
- Mahdollisuuden työskennellä suurten ja näkyvien hankkeiden parissa
- Kattavat sisäisen koulutuksen mahdollisuudet
- Erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut, kuten liikunta- ja kulttuurietu ilman omavastuuosuutta, hieronta, henkilöstön virkistysmatkat sekä kattava työterveyshuolto

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi, sekä CV:si viimeistään 21.1. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/granlund-turku-oy-lvi-suunnittelija-1-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

Granlundista voit lukea lisää osoitteessa: http://www.granlund.fi/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (0505991835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan asiakasyrityksemme Granlund Turku Oy:n palvelukseen.
Www

https://atalent.fi/open-position/lvi-suunnittelija-2

Jaa ilmoitus