Opiskelijatöihin.fi

Rostek

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 21.1.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
neuvoteltavissa

Palkkaus
neuvoteltavissa

Haku päättyy
21.1.2020

Työpaikan lähiosoite
Tillimäentie 1 E 02330, Espoo

Lisätietoja antaa
Cécil Fagerström +358 50 505 3170

Rostek: Suunnittelu- ja projekti-insinööri

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Vakituinen
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe - Valmistunut
Työaika: Täysipäiväinen
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Sijainti: Tillinmäentie 1 E, 02330 Espoo
Haku-DL: 21.1.2020

Rostek Oy on suomalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa julkisivujen ja kattojen huoltolaitteita maailman näyttävimpiin rakennuksiin. Rostek-konsernin liikevaihto on noin 10 miljoonaa, josta noin 90 %:ia kohdistuu Suomen ulkopuolelle. Henkilöstöä Rostek-konsernissa on noin 45, joista 20 Suomessa Espoossa. Rostek-konsernilla on tytäryhtiöt Englannissa ja Norjassa.

Rakennusten julkisivujen ja kattojen huoltolaitteiden suunnittelu- ja toimitusprojekteihin erikoistunut Rostek hakee nyt tiimiinsä Suunnittelu- ja projekti-insinööriä Espooseen! Rostek on erikoistunut suunnittelemaan mm. alumiinisia kiskoja, riippukelkkoja sekä lasikattojen hoitosiltoja.

Tässä tehtävässä toimit erilaisissa projekteissa asiakasrajapinnassa vastaten mm. tarjousten konseptisuunnittelusta, mekaniikka- ja rakennesuunnittelusta sekä projektiviestinnästä ja tätä kautta projektien ansiokkaasta läpiviennistä. Toimit asiakkaidemme luotettuna asiantuntijana ja toimit tiiviissä yhteistyössä heidän kanssaan. Pääset myös mukaan tuotekehitykseen ja toimit yhdessä muiden rostekilaisten kanssa ja työstät uusia tuotteita ja ratkaisuja heidän kanssaan. Suunnittelet, koordinoit ja pääset tekemään yhteistyötä tuotannon kanssa, sillä valmistamme tuotteemme itse samassa rakennuksessa missä toimistommekin sijaitsee. Täten toimitusputki ei jää vain CAD kuviin vaan pääset aidosti sparraamaan suoraan tuotannon kanssa.

Tehtävä soveltuu hyvin myös uransa alkuvaiheessa oleville henkilöille, joilla on työkokemusta esim. kesätöistä tai harjoitteluista, mutta emme pistä pahaksemme, mikäli sinulla on jo aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Sinulla tulisi olla 2D- ja 3D suunnitteluohjelmien tuntemusta, tällä hetkellä käytämme AutoCAD:a sekä Inventoria. Toivomme, että omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot, sinulla on proaktiivinen ote työhön ja haluat kehittyä ja kehittää Rostekkia lisää.

Jos sinulla on ideoita tuotannon, tuotteiden tai järjestelmien kehittämiseen – hienoa, olemme valmiita kuuntelemaan näkemyksesi asioista! Tärkeintä kuitenkin on, että olet aidosti kiinnostunut laadukkaista, sekä kotimaisista että kansainvälisistä mekaanisista suunnitteluprojekteista.

Toivomme sinulta:

-2D- ja 3D-suunnitteluohjelmistojen tuntemusta (esim. Autocad, Inventor)
-Kykyä ja halua ottaa vastuuta sekä erinomaisia projektinhallintataitoja
-Aitoa kiinnostusta mekaanisten ja rakenteellisten haasteiden ratkaisuun
-Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa
-Oma-aloitteisuutta ja hyviä viestintätaitoja usean projekteihin liittyvän tahon kanssa (mm. asiakkaat, arkkitehdit, toimittajat, Rostekin oma tuotanto, jne.)

Rostek tarjoaa sinulle:

-Mahdollisuuden osallistua haastaviin ja merkittäviin projekteihin suoraan kansainväliseenkin asiakasrajapintaan
-Räätälöitävissä olevan position omien vahvuuksiesi mukaan
-Mahdollisuuden olla kehittämässä yrityksen toimintaa eteenpäin ja toimia yhteistyössä tuotannonkin kanssa
-Joustavat työajat projektityön vaatimukset huomioiden
-Kilpailukykyisen palkkauksen

Mikäli olet valmis liittymään osaksi Rostekin kunnianhimoista tiimiä, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 21.1.2020 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/rostek-suunnittelu-ja-projekti-insinoori-1-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.
Sinua askarruttaviin kysymyksiin vastaa Senior Recruitment Manager Cécil Fagerström (+358 50 505 3170, cecil.fagerstrom[ät]atalent.fi).

*Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Rostekin palvelukseen.
Www

https://atalent.fi/open-position/suunnittelu-ja-projekti-insinoori-2

Jaa ilmoitus