Opiskelijatöihin.fi

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.1.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan sopivan henkilön löytyessä

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
31.1.2020

Työpaikan lähiosoite
Juvantie 13 51900, Juva

Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttamispäällikkö Timo Ruotsalainen p. 0400 555 873.

Projekti-insinööri rakennuttamisen tehtäviin

Työtehtävän kuvaus TYÖNANTAJAKUVAUS
Järvi-Saimaan Palvelut Oy on Juvan, Rantasalmen ja Sulkavan kuntien sekä Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän omistama kuntatekniikan yhtiö, joka tuottaa omistajilleen laadukkaita kiinteistönhoidon, kuntatekniikan, rakennuttamisen, liikunta-, ruoka-, siivous-, vesihuolto-, kaavoitus- ja maankäyttöpalveluja. Yhtiöllä on noin 150 työntekijää ja liikevaihtoa noin 13 M€. Toimipisteemme sijaitsevat Etelä-Savossa Juvalla, Rantasalmella ja Sulkavalla.

PROJEKTI-INSINÖÖRI
Haemme rakennuttamisesta kiinnostunutta projekti-insinööriä, joka hoitaa rakennuttamisprojekteihin liittyviä tehtäviä kuten rakennuttamishankkeiden kilpailuttamista. Toimit tiiviissä yhteistyössä rakennuttamispäällikön ja rakennusvalvojien kanssa.

Järvi-Saimaan Palvelut Oy on omistajakuntiensa rakennuttamisen osaamiskeskittymä. Kuluvana vuonna yhtiö on ollut mukana eri rooleissa yli 70 rakennus- tai infra-investointihankkeessa. Painotamme rakennuttamisessa kokonaistaloudellista edullisuutta, avoimuutta ja yhteistyötä. Olemme onnistuneet, kun kaikki osapuolet esittelevät ylpeänä hankkeiden tuloksia.

Odotamme reipasta, sitoutunutta ja itsenäistä otetta työtehtäviin tartuttaessa. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä kyky käyttää tietotekniikkaa tehokkaasti hyväksi työssäsi. Aiempi kokemus rakennusalasta ja kyky omaksua uusia asioita ovat tehtävää hoidettaessa eduksi. Suomen kielen hyvä taito on välttämätön. Huomioimme myös hakemuksesi, mikäli olet valmistumisvaiheessa oleva opiskelija.

Kiinnostuitko?
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi osoitteeseen tarja.kyllonen@jarvisaimaanpalvelut.fi.

Tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö löydetään.
Www

https://www.jarvisaimaanpalvelut.fi

Jaa ilmoitus