Opiskelijatöihin.fi

NRC Group Finland Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 28.2.2020

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Sovittavissa

Palkkaus
TES

Haku päättyy
28.2.2020

Työpaikan lähiosoite
Radiokatu 3 00240, Helsinki

Lisätietoja antaa
Juhani Äikäs, 8.1., 22.1., 12.2. ja 26.2. p. 040 663 4711, juhani.aikas@adecco.fi.

Kesätyö NRC Group Finlandilla 2020

Työtehtävän kuvaus Oletko valmis radalle?

Haluaisitko työskennellä mielenkiintoisilla projekteilla paremman huomisen puolesta? Kiinnostaisiko sinua olla mukana rakentamassa kaupunkien liikkumista mullistavia ratikoita tai haluaisitko ennemmin olla mukana varmistamassa, että junat kulkevat turvallisesti asemalta toiselle? Oletko rakentamisen tai sähköalan opiskelija? Ja ennen kaikkea: oletko valmis radalle?

NRC Group Finland on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi maamme suurimmista raideinfran kunnossapitäjistä. Nyt etsimme kesätyöntekijöitä auttamaan rautaisia raideammattilaisiamme monenlaisille projekteille. Palkkaamme joka kesä kymmeniä kesätyöntekijöitä oppimaan alan parhaimmistolta ‒ olisitko sinä yksi heistä?

Aiempaa kokemusta raiteilta ei tarvita, koska perehdytämme kaikki työntekijämme ratamaailmaan perusteellisesti. Vastaamme myös ratatyössä vaadittavien koulutusten järjestämisestä. Sen sijaan opinnot rakentamisesta tai sähköalalta ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa auttavat sinut alkuun kesätyössäsi. Olivatpa opintosi missä vaiheessa tahansa, meillä on tarjota sinulle erilaisia mahdollisuuksia kesäksi. Kesätyöntekijämme työskentelevät esimerkiksi teknisinä harjoittelijoina työnjohto- tai haalariharjoittelussa ja työmaainsinööreinä. Palkkaamme myös mielellämme työssäoppijoita ja valmistuvia sähköasentajia.

Kaikilta työntekijöiltämme toivomme

hyviä yhteistyötaitoja
reippautta tarttua hommiin kuin hommiin, satoi tai paistoi
matkustusvalmiutta
hyvää terveydellistä tilaa ja kykyä fyysiseen ulkotyöhön
täysi-ikäisyyttä
B-ajokorttia.

Työ on osassa tehtävistä komennustyötä ja vaatii matkustusvalmiutta sekä valmiutta vaihteleviin työvuoroihin. Töitä tehdään tarvittaessa myös öisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme sinulle unohtumattoman kesän radalla rautaisten ammattilaisten opissa. Lisäksi kesätyöntekijämme saavat

kilpailukykyisen palkan
lounasedun
kattavan työterveyshuollon
osaavat ja mukavat työkaverit

Olitpa siis missä vaiheessa opintojasi tahansa tai jo lähellä valmistumista, lähetä meille hakemuksesi. Me tarjoamme osaamiseesi ja opintovaiheeseesi sopivaa paikkaa. NRC Group Finlandilla on toimipisteitä ja projekteja ympäri Suomen: kerro siis hakemuksessa, millä alueilla voisit työskennellä kesällä.

Haku on nyt käynnissä ja päättyy 28.2. Älä kuitenkaan epäröi lähettää hakemustasi mahdollisimman pian, sillä palkkaamme parhaat osaajat jo talven aikana. Katso lisätiedot ja hae osoitteessa https://valmiinaradalle.fi/.

Lisätietoja kesätyöpaikoistamme antaa rekrytointikumppanimme Adeccon senior rekrytointikonsultti Juhani Äikäs 8.1., 22.1., 12.2. ja 26.2. numerosta 040 663 4711 tai sähköpostilla juhani.aikas@adecco.fi. Kerromme mielellämme lisää avoimista paikoistamme!

Jos haluat tietää lisää NRC Group Finlandin projekteista, kurkkaa meidän Instagram-tilille @nrcfinland: rakennamme muun muassa Mansikkakosken uutta ratasiltaa ja Karjaan matkakeskusaluetta. Myös raitioteissä ja allianssiprojekteissa meillä menee lujaa: teemme Tampereen ratikkaa ja Raide-Jokeri-pikaraitiotietä pääkaupunkiseudulle. Lisäksi olemme mukana Kruunusiltojen allianssissa Helsingissä.

NRC Group Finland Oy on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista raideinfran kunnossapitäjistä. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka, Raide-Jokeri ja Kruunusillat. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Group Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on Pohjoismaiden suurin raideinfra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö urakoi raideinfran lisäksi myös muun liikenteeseen liittyvän infran, kuten teiden, satamien, siltojen ja tunneleiden parissa. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2100 infrahankkeiden ammattilaista, joista 1100 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.
Www

https://valmiinaradalle.fi/

Jaa ilmoitus