Opiskelijatöihin.fi

AssetPoint

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 26.1.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
26.1.2020

Työpaikan lähiosoite
Klovinpellontie 1-3 02180, Espoo

Lisätietoja antaa
Mikko Lahti / aTalent Recruiting p.0400 495 946

Software Developer

Työtehtävän kuvaus Sopimustyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Sijainti: Klovinpellontie 1-3, 02180 Espoo
Aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Työaika: 37,5h/vk
Positio: IT, ohjelmistokehitys
Vaatimukset: Pilvipalvelut ja rajapinnat, SQL, Web-teknologiat ja .Net
Hae viimeistään: 26.1.2020

Assetpoint tarjoaa ratkaisut rakennetun ympäristön hallintaan. AssetPoint Online on tuoteperhe rakennushankkeen elinkaaren aikaiseen tiedonhallintaan aina suunnittelusta rakentamiseen ja huoltoon sekä kunnossapitoon. Varmistamme, että tieto on ajantasaista ja saatavilla silloin, kun sitä tarvitaan.

Assetpoint kuuluu Point Groupiin, joka hallitsee koko rakennetun ympäristön elinkaaren. Meillä saat työskennellä yhdessä rakennusalan, infran ja omaisuudenhallinnan asiantuntevien ammattilaisten kanssa. Konsernimme työllistää tällä hetkellä noin 40 henkilöä ja toimintamme on vahvassa kasvussa. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pidämme huolen, että rakennettu ympäristömme säilyttää arvonsa ja pysyy kunnossa nyt ja tulevaisuudessa.

Etsimme tiimiimme Software Developeria osaksi rakennetun ympäristön digitalisaatiota. Olemme erikoistuneet rakennusalan ohjelmistotoimituksiin ja niiden asiakaskohtaisten sovelluksien kehittämiseen. Työtehtäväsi tulevat liittymään sekä omiin tuotteisiimme että asiakasprojekteihin. Osallistut vahvuuksiesi ja kokemustasosi mukaan päämiestemme M-Filesin, Trimblen ja Autodeskin tuotteisiin pohjautuvien asiakaskohtaisten sovelluksien kehittämiseen ja ylläpitoon. Työskentelet soveltaen uusimpia teknologioita informaationhallinnan, BIM-tietomallinnuksen ja paikkatietoteknologioiden parissa. Asiakkaitamme ovat muun muassa Länsimetro Oy ja konsulttiyhtiöt Ramboll Finland ja Sitowise.

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta ohjelmistokehityksestä, intoa uusien teknologioiden omaksumiseen ja valmiutta soveltaa oppimaansa asiakkaidemme tarpeisiin. Teknologioiden osalta sovellamme projekteissamme esimerkiksi uusimpia Web-teknologioita, Microsoftin .Net -alustaa ja SQL-tietokantoja. Tuotetasolla tulet työskentelemään esimerkiksi M-Files-dokumentinhallintajärjestelmän ja Trimble Connect-yhteistyöalustan parissa.

Voit olla jo kokenut tekijä tai urasi alkuvaiheessa, kokonaisuus ratkaisee. Pidämme tärkeänä, että toimimme tuloksellisesti tiimissä ja tuemme toisiamme menestymään. Panostamme aloittavien työntekijöiden koulutukseen, ja heti työsuhteesi alussa käyt läpi kattavan perehdytyksen, jotta pääset tehokkaasti toimintaamme sisään. Sinulla on mahdollisuus myös osallistua koulutuksiin ja alan seminaareihin sekä kehittää osaamistasi jatkuvasti.

Etsimme tekijää ensisijaisesti liittymään Assetpointin tiimiin, mutta osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan voit sijoittua myös muuhun konsernimme yritykseen, Civilpointiin tai Buildpointiin. Työskentelemme ketterästi yhteistyössä saman katon alla ja jaamme asiantuntijuutta yli yritysrajojen. Käy tutustumassa tarkemmin eri yhtiöihimme osoitteessa https://pointgroup.fi/yhtiot/.

Hyvä tiimihenki ja työssä viihtyminen ovat meille ykkösasioita. Espoossa sijaitsevat konsernin yhteiset toimitilat ovat viihtyisät ja modernit. Tarjoamme työntekijöille muun muassa kattavan työterveyshuollon, vakuutusturvan vapaa-ajalle ja matkoille, yhteisiä henkilöstön tapahtumia, palkitsemisjärjestelmän ja mahdollisuuden osakkuuteen. Panostuksemme henkilöstömme viihtyvyyteen ja monipuolisiin työsuhde-etuihin ovat selvästi tuottaneet tulosta, sillä Taloustutkimuksen toteuttamassa henkilöstötutkimuksessa keväällä 2018 kokonaisarvosana Point Groupille työpaikkana oli 4,68 asteikolla 1-5, ja lähes kaikki työntekijämme suosittelevat meitä työpaikkana muillekin.

Hakijalta odotetaan:
- Soveltuvaa koulutustaustaa, esimerkiksi tietoteknisten opintojen parista
- Kokemusta ohjelmistokehityksestä ja osaamista joistain mainitsemistamme teknologioista/sovellusalueista, kuten Web-teknologioista, .Net-alustasta ja SQL -tietokannoista
- Halua jatkuvaan osaamisen kehittämiseen
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Kiinnostuitko Software Developerin tehtävästä Assetpointilla? Lähetä meille CV:si ja hakemuskirjeesi viimeistään 26.1.2020 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/assetpoint-software-developer-1-2020. Mainitsethan hakudokumenteissa myös mahdollisen GitHub-profiilisi (tai vastaavan) ja palkkatoiveesi.

Valittu työntekijä tulee työllistymään suoraan Assetpointille.

Käy tutustumassa Assetpointiin tarkemmin osoitteessa: https://assetpoint.fi. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä tarkemmin aTalentin rekrytointipäällikkö Mikko Lahdelta (+358 400 495 946, mikko.lahti[at]atalent.fi).
Www

https://atalent.fi/open-position/software-developer-28

Jaa ilmoitus