Opiskelijatöihin.fi

StaffMill Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.1.2020

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
31.1.2020

Työpaikan lähiosoite
Länsikatu 15 80100, Joensuu

Lisätietoja antaa
Anna Törrönen 044 323 7003

HR-assistentti

Työtehtävän kuvaus StaffMill (https://www.staffmill.fi/) etsii toiminnan kasvaessa Joensuun toimipisteelleen toimeentarttuvaa HR-assistenttia. Tehtävä voi sopia myös loppuvaiheen opiskelijalle (mahdollisuus suorittaa samalla esim. opintoihin kuuluva harjoittelu).

Osana StaffMillin asiantuntevaa tiimiä tulet saamaan tukea, kannustusta, opastusta ja ennen kaikkea erinomaista työkokemusta. Pääset haastamaan itseäsi monipuolisilla asiakaspalvelutehtävillä.
Työssä tulet vastaamaan asiakkaidemme toimeksiantojen hankkimisesta ja läpiviemisestä yhdessä tiimimme kanssa. Tehtävä vaatii nopeaa ja ratkaisukeskeistä ajattelua sekä priorisointitaitoja. Tavoitteenasi on löytää ratkaisut asiakkaidemme joustaviin henkilöstötarpeisiin ja saattaa toimeksiantajat ja osaajat yhteen.

Työn luonteen takia tehtävässä menestyminen edellyttää
- rohkeutta tarttua toimeen ja kontaktoida yritys- ja henkilöasiakkaita
- nopeaa ratkaisukeskeistä ajattelua sekä priorisointitaitoja - rakennamme asiakkaalle sopivan ratkaisun usein nopeallakin aikataululla
- digitaaliset työvälineet ovat sinulle tuttuja, tulevassa työssäsi hyödynnät mm. CRM- sekä webinaarialustoja työssäsi

Kiinnostuitko? Lisätietoja paikasta antaa Anna Törrönen / 044 323 7003 tai anna.torronen@staffmill.com.

MEISTÄ

StaffMill Oy (www.staffmill.fi) on henkilöstöpalvelualan yritys, jonka erityisosaamista ovat kohdennetut asiantuntijarekrytoinnit sekä joustavat henkilöstöpalvelut / henkilöstövuokraus. Toimimme valtakunnallisesti: toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Jyväskylässä, Varkaudessa, Iisalmessa, Joensuussa sekä Mikkelissä.

Henkilöasiakkaillemme olemme luotettava työnantaja, joka hoitaa rekrytoinnit ja henkilöstövuokrauksen vastuullisesti Yritysasiakkaillemme puolestaan annamme vapauden keskittyä tuloksiin: hoidamme osaltamme joustavat henkilöstöratkaisut.

Olemme HPL:n rekisteröity jäsenyritys ja työsuhteissamme noudatetaan aina alan tyypillisiä toimintamalleja sekä työehtosopimuksia.
Www

http://www.staffmill.com

Jaa ilmoitus