Opiskelijatöihin.fi

Matkailukeskus Rauhalahti

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 6.3.2020

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
Touko-kesäkuu

Palkkaus

Haku päättyy
6.3.2020

Työpaikan lähiosoite
Rauhankatu 3 70700, Kuopio

Lisätietoja antaa
sami.simonen@visitrauhalahti.fi

Leirintäaluetyöntekijä kiinteistöhuoltoon- ja vihertyöhön

Työtehtävän kuvaus Matkailukeskus Rauhalahdessa on 87 eritasoista mökkiä, 237 matkailuajoneuvopaikkaa, laaja teltta-alue, kesäravintola, kesäteatteri ja -kauppa sekä välinevuokraamo. Haemme mahtavaan porukkaamme vahvistukseksi kesän ajalle iloisia, ahkeria, joustavia ja työtä pelkäämättömiä työntekijöitä.

Huollon työtehtäviin kuuluu alueen kiinteistöjen ja piha-alueiden kunnostukseen ja ylläpitoon liittyvät tehtävät, vihertyöt sekä huoltopäivystys.

Työtehtävät vaativat 18-vuoden ikää, huolellisuutta ja paineensietokykyä kovassakin kiireessä, joustavuutta ja kielitaitoa (vähintään suomi ja englanti). Kokemus ja koulutus rakennusalan-, LVI-, sähkö- ja vihertöistä katsotaan eduksi. Ajokortti on pakollinen. Työtehtäviin voi myös kuulua tehtäviä muilla osastoilla.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen työn rennossa kansainvälisessä viihtyisässä työympäristössä ja paikan nuorekkaassa työporukassa, jossa vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Tarjoamme myös hyvät vapaa-ajan aktiviteettimahdollisuudet työntekijöillemme.

Työ alkaa touko-kesäkuussa sopimuksen mukaan, työ kestää 2-4kk. Työtä tehdään pääosin yhdessä vuorossa, myös viikonloppuisin.

Työpaikkoja voit hakea vapaamuotoisella hakemuksella tai täyttää hakemuslomakkeen nettisivuillamme, voit halutessasi liittää kuvan mukaan. Haemme työntekijöitä myös muille osastoille (kts.mol), joten muista merkitä hakemukseesi, mille osastolle haet tai jos haet useammalle osastolle, niin merkitse ne kaikki samaan hakemukseen. ÄLÄ LÄHETÄ USEITA HAKEMUKSIA!

Hakemukset toimitetaan 6.3.2020 mennessä osoitteeseen sales@visitrauhalahti.fi
Haastatteluihin valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 13.3.2020 mennessä.
Lisätietoja: sami.simonen@visitrauhalahti.fi
Www

http://www.visitrauhalahti.fi/

Jaa ilmoitus