Opiskelijatöihin.fi

Matkailukeskus Rauhalahti

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 6.3.2020

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
Touko-heinäkuu

Palkkaus

Haku päättyy
6.3.2020

Työpaikan lähiosoite
Rauhankatu 3 70700, Kuopio

Lisätietoja antaa
sami.simonen@visitrauhalahti.fi

Ravintolatyöntekijä Kesäravintola Rauhalahteen

Työtehtävän kuvaus Matkailukeskus Rauhalahdessa on 87 eritasoista mökkiä, 237 matkailuajoneuvopaikkaa, laaja teltta-alue, kesäravintola, kesäteatteri ja -kauppa sekä välinevuokraamo. Haemme mahtavaan porukkaamme vahvistukseksi kesän ajalle iloisia, ahkeria, joustavia ja työtä pelkäämättömiä työntekijöitä. Matkailukeskus Rauhalahden Kesäravintola on avoinna 25.5. - 23.8.2020 välisen ajan.

Kesäravintolaan haetaan ravintolatyöntekijöitä. Työnkuvaan kuuluu kassatarjoilua, anniskelua ja ruoan valmistusta. Ruoan valmistukseen perehdytetään ennen työn alkua. Tehtävät eivät vaadi kokin pätevyyttä, mutta se katsotaan eduksi. Työtehtäviin voi myös kuulua tehtäviä muilla osastoilla.

Työtehtävät vaativat 18 vuoden ikää, hyvää kielitaitoa (vähintään suomi ja englanti), asiakasystävällisyyttä, paineensietokykyä ja huolellisuutta kovassa kiireessäkin. Työntekijöiltä vaaditaan hygienia- ja anniskelupassi sekä töiden alkaessa salmonellatodistus.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen työn rennossa kansainvälisessä viihtyisässä työympäristössä ja paikan nuorekkaassa työporukassa, jossa vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki.
Tarjoamme myös hyvät vapaa-ajan aktiviteettimahdollisuudet työntekijöillemme.

Työ alkaa touko-heinäkuussa sopimuksen mukaan, työ kestää 1-4 kk. Työ on 2-vuorotyötä.

Työpaikkoja voit hakea vapaamuotoisella hakemuksella tai täyttää hakemuslomakkeen nettisivuillamme, voit halutessasi liittää kuvan mukaan. Haemme leirintäaluetyöntekijöitä myös muille osastoille (kts.mol), joten muista merkitä hakemukseesi, mille osastolle haet tai jos haet useammalle osastolle, niin merkitse ne kaikki samaan hakemukseen. ÄLÄ LÄHETÄ USEITA HAKEMUKSIA!

Hakemukset toimitetaan 6.3.2020 mennessä osoitteeseen sales@visitrauhalahti.fi
Haastatteluihin valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 13.3.2020 mennessä.
Lisätietoja: sami.simonen@visitrauhalahti.fi
Www

http://www.visitrauhalahti.fi/

Jaa ilmoitus