Opiskelijatöihin.fi

ProAgria Etelä-Savo

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.1.2020

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
sopimuksen mukaan

Palkkaus
Oppilaitoksen palkkasuosituksen mukaan. Matkakulut TES:n mukaan.

Haku päättyy
31.1.2020

Työpaikan lähiosoite
Mikonkatu 5 50100, Mikkeli

Lisätietoja antaa
Minna Pirkkalainen p. 040 717 8660

Kesätyö Farmari 2020 -maatalousnäyttelyssä + opinnäytetyömahdollisuus

Työtehtävän kuvaus KESÄDUUNI!

Tule kokemaan kanssamme kesä 2020! Pääset tekemään töitä upeiden asiakkaidemme ja huippuammattilaistemme kanssa. Meillä näet ja opit monenlaista, ja pääset toteuttamaan hyviä ideoitasi myös käytännössä.

ProAgria Etelä-Savo järjestää vuoden 2020 Farmari maatalousnäyttelyn Mikkelissä 2.-4.7.2020. Etsimme tiimiin kesätyöntekijää. Näyttelykesänä sinulla on erityisen hyvä mahdollisuus jakaa maataloudesta tietoa kuluttajille ja vaikuttaa asenteisiin.

Kesätyöhön on oiva mahdollisuus kytkeä opinnäytetyö esimerkiksi viestintään ja kotieläintalouteen liittyen. Tehtävä sisältää mm. kotieläinkentän tapahtumien yhteistyökumppaneiden hankkimista ja koordinointia, sosiaalisen median päivittämistä, tiedotuspakettien kokoamista kotieläinkentälle ja tietoiskujen suunnittelua sekä muuta näyttelyn järjestämiseen ja jälkihoitoon liittyvää työtä. Tukenasi ovat Farmarin kotieläin- ja tiedotusvastaavat.

Tehtävä voi sisältää muutakin työtä ProAgria Etelä-Savossa.

Odotamme sinulta reipasta ja aktiivista otetta erilaisiin työtehtäviin. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivinen asenne, olet innokas oppimaan uutta. Hallitset myös kirjallisen ilmaisun. Sinulla on hyvä perustuntemus maataloudesta.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen ja kokopäiväisen työn, johon on erinomainen tilaisuus kytkeä opinnäytetyö ja saada siihen ohjausta.

Hakemukset 31.1.2020 mennessä rekryportaalimme kautta: https://rekry.proagria.fi/rekry/#/job/325?portal=rekry&source=app
Www

https://etela-savo.proagria.fi/

Jaa ilmoitus