Opiskelijatöihin.fi

#mimmitkoodaa

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.1.2020

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
1.1.2010

Palkkaus
Palkkatoive

Haku päättyy
31.1.2020

Työpaikan lähiosoite
Joensuu 80100, Joensuu

Lisätietoja antaa
Milja Köpsi milja@mimmitkoodaa.fi

Harjoittelija viestintään ja markkinointiin

Työtehtävän kuvaus Työharjoittelupaikka #mimmitkoodaa -ohjelmassa ohjelman vetäjän assarina. #mimmitkoodaa ohjelma on Ohjelmisto- ja e-business ry:n ohjelma jonka tarkoituksena on lisätä diversiteettiä toimialalle joka toimii kaikkien muiden toimialojen moottorina. Ohjelmamme palkittiin juuri EU:n talous- ja sosiaalikomitean kansalaisyhteiskuntapalkinnolla tehdystä työstä tasa-arvon vuoksi ja saimme Teknologiateollisuudelta apurahan kansallisen toiminnan käynnistämiseksi. Tällä hetkellä koodausworkshoppeja järjestetään pk-seudulla, mutta tarkoitus on laajentaa toimintaa Lappeenrantaan, Ouluun, Tampereelle ja Jyväskylään. (Työ ei sisällä pakollista matkustamista, saa tulla mukaan jos haluaa!)

Työtehtäviin kuuluu mm. tavalliset toimistotyöt, nettisivujen päivitys, uutiskirjeet, some, tarjouspyynnöt ja tapahtumajärjestämisen assarointi. Käytämme mm. Wordpressiä, Lyytiä, ActiveCampaignia (funnelit, uutiskirjeet jne.)
Työtä tehdään ohjelman vetäjän ollessa Joensuussa kimpassa ja poissa ollessani toivon itsenäistä työpanosta, olen kuitenkin aina apuna ja tavoitettavissa. Käytämme yhteydenpitoon meiliä, Slackia, WhatsAppia sekä GoToMeetingia.

Työtunteja harjoittelun mukaan, voidaan tehdä iltaisin/viikonloppuisinkin jos tarvitsee.

Harjoittelijalta toivotaan sujuvaa kommunikointikykyä ja rohkeutta tehdä aloitteita. Oma-aloitteisuus, maalaisjärki ja oppimiskyky on tärkeämpää kuin valmiina olevat taidot, kaikki muu opetetaan ja ohjataan. Into kirjoittaa ja kyky asettaa pilkut paikoilleen tärkeää.

Pestissä pääsee mukaan muuttamaan maailmaa ja taatusti oppii paljon, mutta arki on kuitenkin tasaista puurtamista.
Yhteydenotot ja hakemukset milja@mimmitkoodaa.fi (kyselyt vain meilillä)

Otsikoksi: Harjoittelupaikka
Liitä mukaan tarpeelliseksi katsomiasi tietoja itsestäsi sekä tuntimääristä/tavoitteista, joita harjoitteluun kuuluu. Mahdollinen palkkatoiveesi myös.
Www

http://www.mimmitkoodaa.fi/

Jaa ilmoitus