Opiskelijatöihin.fi

Megatuuli Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 28.1.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Maaliskuu 2020

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
28.1.2020

Työpaikan lähiosoite
Teknobulevardi 3 01530, Vantaa

Lisätietoja antaa
Milla Saari / aTalent Recruiting p. +358 50 524 1998

Projektipäällikkö tuulivoimakehityshankkeisiin

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Vakituinen
Haettu tausta: Opintojen viimeistelyvaihe - valmistunut (AMK/DI/KTM)
Työaika: Kokoaika
Toivottu aloituspäivämäärä: Maaliskuu 2020
Sijainti: Teknobulevardi 3, 01530 Vantaa
Haku-DL: 28.1.2020

Megatuuli Oy on suomalainen vuonna 2010 perustettu johtava maatuulivoimapuistojen kehittäjä ja sähköntuottaja. Yrityksen toiminta-ajatuksena on tuulivoimatuotantoon soveltuvien maa-alueiden kartoittaminen, tuulivoimapuistojen kaavoittaminen ja luvittaminen, rahoitus, rakentaminen sekä sähkön tuottaminen.

Megatuulen voimavarana on viiden hengen tehokas ja ammattitaitoinen tuulivoimatiimi. Kokemuksemme koostuu lukuisista eri kokoisista tuulivoimahankkeista eri puolilla Suomea ja Ruotsia. Tämä tarkoittaa yli 1100 MW tuulivoimapuistohankkeita niiden eri kehitysvaiheissa.

Olemme pääomasijoittajien ja yrityksen henkilökunnan omistama yritys, jonka tavoitteena on omistaa kehittämiään tuulivoimapuistoja yhdessä kumppaneidemme kanssa. Olemme ylpeitä kaikista kehittämistämme tuulivoimahankkeista, varsinkin Jokioisten Tyrinselän hankkeesta, joka oli vuonna 2017 Suomen paras tuulivoimapuisto.


Suomen johtavaksi tuulivoimahankekehittäjäksi noussut Megatuuli etsii tiimiinsä Projektipäällikköä käynnistämään uusia tuulivoimahankkeita ja vetämään näiden kehitystyötä. Uusiutuvana energianlähteenä tuulivoima on ollut nopeimmin kasvava sähköntuotantomuoto maailmassa jo muutaman vuosikymmenen ja kasvun odotetaan jatkuvan lähivuosina. Vastatakseen kasvupaineisiin Megatuuli etsii Projektipäällikköä mukaan hankekehitykseen!

Tuulivoimapuistohankkeet alkavat uusien tuulivoimahankkeiden ideoinnista edeten tarvittavien lupa- ja selvitysmenettelyiden kautta puhdasta sähköenergiaa tuottaviksi tuulivoimapuistoiksi. Kestoltaan hankkeet vaihtelevat 5 - 10 vuoteen. Työ on pitkäjänteistä ja vaatii tekijältään sinnikästä ja tavoitteellista asennetta. Megatuulen muiden asiantuntijoiden rinnalla hyppäät mukaan aktiiviseen hankekehitykseen, johon kuuluu erilaisia viranomaisprosesseja (mm. tuulivoimaosayleiskaavan laatiminen, ympäristövaikutusten arviointimenettely, rakennuslupaprosessi). Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Megatuulen eri sidosryhmien kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat avainasemassa. Yhteistyötä tehdään paljon etäyhteydellä (esim. puhelimitse tai sähköpostitse), sillä Megatuulen toiminta-alue kattaa koko Suomen. Lisäksi raportointi ja prosessin dokumentointi kuuluvat oleellisena osana työnkuvaasi.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen korkeakoulutustausta (AMK/DI/KTM) sekä aitoa kiinnostusta lähteä työskentelemään ilmastonmuutosta vastaan uusiutuvan sähköntuotannon eturintamassa. Kiitettävät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot suomeksi sekä englanniksi ovat välttämättömät, sillä Megatuulella on myös kansainvälisiä yhteistyökumppaneita. Persoonana olet ulospäinsuuntautunut, kehittymishaluinen ja joustava. Työnkuvaasi sisältyy toisinaan myös matkustuspäiviä (Suomessa), joten B-ajokortti on suotava liikkumisen helpottamiseksi.
Katsomme eduksi, mikäli sinulla on ymmärrystä tuulivoimasta ja alan kehityshankkeista, mutta sitäkin enemmän arvostamme asennettasi ja laatutietoisuuttasi!

Hakijalta odotetaan:
- Soveltuvaa korkeakoulutaustaa (esim. energiatekniikka, tuotantotalous, kauppatieteet)
- Hyviä projektinhallinta- sekä neuvottelutaitoja, järjestelmällisyyttä
- Kiitettävää suomen- ja englannin kielen suullista- ja kirjallista taitoa
- B-Ajokorttia sekä matkustusvalmiutta (satunnaisia matkapäiviä vaihdellen hankkeiden tilanteesta)

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Ymmärrystä tuulivoimasta ja tuulivoimahankkeista
- Kartanlukutaito ja ymmärrystä paikkatietojärjestelmästä

Tarjoamme sinulle:
- Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä näkemään tuulivoimapuistohankkeiden kehitysprosessin koko elinkaari ja työskentelemään eturintamassa alan kehityksen parissa
- Joustavan ja kannustavan työyhteisön tuen
- Monipuolisen työnkuvan, joka tarjoaa sinulle erinomaiset puitteet oman asiatuntijuutesi syventymiselle
- Kattavat työsuhde-edut (mm. lounas- ja virikekortti)
- Kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavan perehdytyksen

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään 28.1 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/megatuuli-oy-projektipaallikko-tuulivoimakehityshankkeisiin-1-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Megatuuli Oy:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.megatuuli.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (puh. +358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten puhelimitse tai sähköpostitse.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Megatuuli Oy:n palvelukseen.
Www

https://atalent.fi/open-position/projektipaallikko-tuulivoimakehityshankkeisiin

Jaa ilmoitus