Opiskelijatöihin.fi

ISS Palvelut OY

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.1.2020

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
31.1.2020

Työpaikan lähiosoite
Kuopio 70100, Kuopio

Lisätietoja antaa
Anne / ISS Rekrytointi 0505268841

Korjausrakentajia Kuopioon

Työtehtävän kuvaus Toiminnan laajentuessa haemme KORJAUSRAKENTAJIA asiakaskohteisiimme Kuopioon.

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön.

Haemme rakennusalan ammattilaisia, joilla on alan ammattikoulutus (esim. talonrakentaja, maalari, tai mattomies) sekä 2 – 4 vuotta kokemusta vastaavista työtehtävistä. Sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä Tulityökortti. Työssäsi tarvitset myös B - ajokorttia ja perus ATK-taitoja. Eduksi katsomme useamman alan osaamisen, kokemuksen itsenäisestä työskentelystä korjausrakennuskohteissa sekä VTT vesieristesertifikaatin. Työ on kokopäivätyötä arkisin klo 7-15.30 välillä. Viikonloppu työt ovat erikseen sovittavissa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Toivomme, että työskentelet kokemuksen tuomalla varmuudella itsenäisesti kentällä, olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot. Pidät vaihtelevista työtehtävistä ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa ympäristössä. Valituille henkilöille tullaan tekemään suppea turvallisuus selvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

ISS:llä saat kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään!
Www

https://rekry.saima.fi/isshome/open_job_view.html?prj=03a9240f9121d6e6c8f3cea77e185682&jc=1&did=4200

Jaa ilmoitus